Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

33.02 ve 35.05 kodlu tertibatlar çok pahalı. Kodları değiştirebilir miyim?

Antimon

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaslar bu kodlar bayide sıkıntı oldu bunlari yapmanin maliyetini 30.000 lira gibi fiyat cikardilar.
Mühendisle konustum bu kodlari yapiyoruz ama bu sefer tse onaylamiyor tse ütopik bir sey istiyormus iste dügmeli doreksiyondan eli ayrimadan gaz fren sistemi gibi seyler dedi ben bu kodlari nasil değistirebilirim. Ne yapabilirim?

Bu cihazlar şu an trde yok uygun ucuz tertibat yapan firmalar var Ankara'da ben geçen hafta bu kodla araç aldım 2000tl gibi bir maliyet oldu.

Antimon İSTANBUL HALİS SAYAR ENGELLİ APARATI - ARA ORAYI SANA YARDIMCI OLURLAR FİYATINI SÖYLER MAKSİMUM 3.000 BÜTÜN MASRAFLAR İÇİNDEDİR

yilmazthm21
aradım bu kodla işlem yapmıyoruz dediler 5000 dolar civarında yurt dışında diyorlar biz ehliyet değişimi istiyoruz diyorlar halis sayar
savuralp
tr işlem yapmıyorlar yapmaları için ehliyet değişimi istiyorlar.O da 2 ay sürer araç fiyatları malum uçuyor mağdur olacam:(

33.02 kodunu 32.01 koduyla değiştireceksiniz. Yoksa proje çizilmiyor. TSE de onaylamıyorum.Ben değiştirdim. Oldu.

Nasıl değiştirdiniz acaba? Tekrar mı hastanede heyete girdiniz?

evet.5 yıl sonra.30 günlük süre geçmediyse rapora itiraz ediniz.

disc55 heyette mi söylediniz bu koddan olacak diye
cvplarınız için teşekkür ederim herkese

2017 yılinda arqc aldim bende de 33.02 var ankarada tertibatçi takti elden gaz fren var direksiyon altina montaj ettirdim itince fren cekince gaz cok basit

Nasıl oldu bizim muhendis bu kod olmaz demişti.

Ben 2017 de araci aldim kanun yeni degismisti daha kimse ne nedir bilmiyordu yaptilar tertibati verdiler bana. 2022 martta surem doluyor bakalim tertibatciya sorcam ne olcak.

Üst Alt