Öncelikle merhaba. Geçtiğimiz Haziran ayında mezun oldum ve askere gitmek için başvurdum. Fazla kilo nedeniyle askerlik şubesi, askeri hastahaneye sevkimi yaptı. Askeri hastahanede 10 kilo fazlam nedeniyle heyet tarafından 33/c ertesi yıla bırakma kararı çıktı. Askerlik şubesi bu karara bağlı olarak elime Son Yoklama Çağrı Tebligatı verdi. Bu tebligatta 18 Haziran 2016 ile 3 Temmuz 2016 tarihleri arasında askerlik şubesine geliniz yazıyor.
Benim sorum şu. Askere gitmek istiyorum bu nedenle bu süre içerisinde azmettim 25 kilo verdim. Başka bir problemim yok. Şubeye tekrar giderek 33/c kararını bozdurabilir miyim? Veya askere alınma işlemlerimi tekrar başlatmak için dilekçe vs. verebilir miyim? Ya da askeri hastahaneye tekrar sevk isteyip heyete çıkabilir miyim? Yoksa Haziran 2016 ya kadar beklemek zorunda mıyım?
Benim sorum şu. Askere gitmek istiyorum bu nedenle bu süre içerisinde azmettim 25 kilo verdim. Başka bir problemim yok. Şubeye tekrar giderek 33/c kararını bozdurabilir miyim? Veya askere alınma işlemlerimi tekrar başlatmak için dilekçe vs. verebilir miyim? Ya da askeri hastahaneye tekrar sevk isteyip heyete çıkabilir miyim? Yoksa Haziran 2016 ya kadar beklemek zorunda mıyım?