Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%33 raporum var bir işime yarar mı? İtiraz sonucunda yükseltilir mi?

shnmrtyrn

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhabalar

bir hatfa önce heyete girdim ve % 33 oran verdiler bende itaraz ettim ve bayramdan sonra trabzona sevk edicekler.

Benim sorunum sağ kolumda 7 yaşında düştüm ve dirsekten kırıldı yanlış tedavi sonucu kolum eğri tuttu ve devamlı ağrılarım oldu sonra iki kere ameliyat oldum en son olduğum ameliyatta doktorum bundan sonra 1-2 kilodan fazla kaldıramayacağımı eğer zorlarsam kolumum donduracaklarını söylediler bende bu yüzden heyete girdim fakat olmadı şimdi sorun şu ki ben nerde bulucam 1-2 kilo kaldırmayacak işi.Doktora diyorum hocam ben napıcam diye durumuna göre iş bulcaksın diyo bana.

Trabzona gitsem acaba raporum yükselirmi yada düşermi veya hiç gitmesem de 6 ay sonra tekrar mı denesem?

Birde sevk edicekleri hastaneleri kurayla çekiyolarmış ne kadar doğrudur.Şimdi den teşekkürler...

Herkese Hayırlı Bayramlar...

Çok teşekkür ederim ama pek bişey anladığım söylenemez ama şu araba alabilirsiniz konusunu bi açarsanız sevinirim % 40 olması gerekmiyomu araba almam için birde sizce gitmelimiyim trabzona ?

Tabiiki gidin, şansınızı deneyin... Sadece siz değil bence kimse anlayamaz oradaki tablolardan. Doktorunuza danışabilirsiniz... Çünkü sizdeki kısıtlılığın ölçülmesi gerek, derecelerin açıların belirlenmesi vs. gerek.

Araç için oran önemli değil, 'özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibareli rapor almalısınız. Bu raporla önce ehliyet sonra araç alabilirsiniz. Ehliyet işlemlerini 1 yıl içerisinde tamamlamalısınız, aracı istediğiniz zaman alabilirsiniz.
http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Peki benim şu an b sınıfı ehliyetim var onu değiştirmem için özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır raporunu yine hastaneden mi alıcaz.

Çok teşekkür ederim valla çok hoşuma gitti ya bu söledikleriniz ve yardımlarınız en azından yardım ediyosunuz ve karşlıksız bir şekilde gerçekten sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.Birde araba alırsam engelli gibi almış olucam değilmi yani vergiydi Ötv di onlar olcakmı yoksa olmicak mı :/

Bu raporu ve, ehliyetinizi değiştirdiğinizde ÖTV-MTV'den muaf olursunuz. KDV'den olunmuyor.

Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. İyi bayramlar dilerim.

Sağ dirseğim ameliyatla alındı.Tekrar heyete girip raporumu yenileyebilir miyim?

Selam daha önceden giresun dan aldığım yüzde 33 raporuma itiraz ettim ve beni trabzona sevk ettiler ve orda da yüzde 33 rapor verdiler benim sorunum şu sağ kolum dirsekten kırık ve 3 kez ameliyat oldum en son ameliyatımı itiraz ettiğim yüzde 33 raporu aldıktan sonra oldum ve dirseğimi komple aldılar artık kolumu kaldıramıyorum hareket ettiremiyorum ama el bileğim ve parmaklarım çalışıyor en son aldığım raporu 27.11.2013 tarihinde aldım ve tekrar girmek istiyorum heyete çünki çalışamıyorum girebilirmiyim veya 6 ay beklemem mi gerekiyo.Ayrıca kolumdan dolayı askerlik yapamadım ve muaf oldum bunun bana faydası olabilir mi şimdi den herkese tşkler.

yeniden rapor almak için üzerinden en az 6 ay geçmeli diye biliyorum.

Heyete tekrar girebilirmiyim ?

Selam daha önceden giresun dan aldığım yüzde 33 raporuma itiraz ettim ve beni trabzona sevk ettiler ve orda da yüzde 33 rapor verdiler benim sorunum şu sağ kolum dirsekten kırık ve 3 kez ameliyat oldum en son ameliyatımı itiraz ettiğim yüzde 33 raporu aldıktan sonra oldum ama iş yerinde geçirmiş olduğum kazadan dolayı ameliyat oldum ve dirseğimi komple aldılar artık kolumu kaldıramıyorum hareket ettiremiyorum ama el bileğim ve parmaklarım çalışıyor en son aldığım raporu 27.11.2013 tarihinde aldım ve tekrar girmek istiyorum heyete çünki çalışamıyorum ama şu anda raporluyum iş kazası olarak geçiyo raporumda bunun bana faydası olabilirmi ?Heyete tekrar girebilirmiyim veya 6 ay beklemem mi gerekiyo.Ayrıca kolumdan dolayı askerlik yapamadım ve muaf oldum bunun bana faydası olabilir mi şimdi den herkese tşkler.

peki bende 2 önce heyete girdim dr gitdim 3 sonra tekrar sokarım dedi remiget kullanıyorum 6 aydan önce sdr un talep etmesiyle mümkün mü acaba 6 ay cok uzun zaman dr itiraz etme ben agırlaşddıgını yazar hallederidirim dedi dogru mu söyluyor ..

Üst Alt