Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%35 olan mevcut raporumu yeniliyorum. Rapor oranımın derecesi yükselir mi?

hawk14

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
yıllar öne otomatik vites ehliyeti almak için engelli raporu lazımdı ve ümraniye devlet hastanesinden rapor almıştım.sol dizaltı amputeyim ve bana verilen özür oranı %35.bu oranla hiçbir imkandan faydalanamıyorum.bu raporu yenilemek için eskisini çürütmek gerekiyormuş.bu eskiyi iptal olayı nasıl oluyor.istanbulda nereye başvuruyoruz.kaldıki eskiyi çürütüp yeni başvuru yaptık.acaba gene %35 oran mı çıkar.beni aydınlatırmısınız.

35 oran çıkması zor çünkü artık oranlar çok düşürüldü sanırım baston kullanmıyorsunuz alacağınız oran 18 i ancak bulur
hawk14

Araç alımlarında alacağınız raporun %'si önemli değil. otomatik vites araba kullanabilir raporu alarak yurt içinden aracınızı alabilirsiniz. sonuçta olmayan bir uzuv var. Oran verilmesinde ise baston olup olmamasının hiçbir önemi yok sut hükümlerine göre nereden amputasyona uğramış ise ölçüsüne göre oran verilir. Eski raporun çürümesi diye birşey yok. ancak yeni rapor aldığınızda, raporu kullandığınız kurumda güncellenmiş olur.

ehliyet için rapor oranının bir önemi yok doktorun otomatik vitesli araç kullanır h sınıfı belgesi alır seklindeki raporu iş görür bende sol bacağımdan engelliyim otomotaik vitesli araç kullanır h sınıfı belgesi sürücü olur raporu ile ehliyetimi aldım

arkadaş zaten ehliyet için işini görmüş diğer imkanlardan faydalanamıyorum diyor

Üst Alt