Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%35 oran verildi! Yeni rapor mu almalıyım, itiraz mi etmeliyim?

İkizlerS

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar benim sol gözüm protez,yillardir depresyon tedavisi görüyorum ve ellerimde gecmeyen egzama var. Gecen hafta devlet hastanesine sahsen müracat ettim.ve sonuc toplamda % 35 rapor verdiler. Raporda sag gözüme protez yazmislar,yani yanlis sol göz olmaliydi. Sonradan ögrendigim kadariyla yüksek tansiyonada rapor veriliyormus. Benim daha yeni dahiliyeye muracatim var. Hamilelikten beri düzelmeyen tansiyonum var.

Simdi sizlere sormak istedigim, tansiyonla ilgili tedaviye yeni basladim. %35 lik rapora itiraz mi etmeliyim yoksa yeni hastaligim var diye tekrar gidip rapor mu almaliyim. Bir hafta icinde yeni hastalik mi olur diye sorun cikar mi?
Ayrica bir ilcede calisiyordum ama dogum sonrasi bir yil ücretsiz izindeyim. Calistigim ilcenin vergi dairesiyle mi muhatap olucam,ilcedeki devlet hastanesi rapor verebilir mi? Listeye baktigimda adi gecmiyor ilce hastanesinin. Kusura bakmayin uzun oldu ama inanin fikir alacagim net bilgi ogrenecegim hickimse yok cevremde.

yanlış göz ve düşük oran rapora il sağlık kuruluna dilekçe vererek itiraz edin bir hastaneye daha yollanacaksınız daha da düşerse hakem hastaneye yollanırsınız onun kararı nihayidir. o rapordan 6 ay sonra eğer memnun olacağınız bir oran çıkmazssa yeni rapora başvurabilirsiniz.(bu 6 ay 1 senede olabilir tam bilmiyorum)

Cakkaro111
Hayir sürekli

BLACKSAGAT
Peki arkadasim yeni hastalik icin hemen müracat etsem olmaz mi, bunun bir süresi var mi

Fulya 1 yil ücretsiz izindeyim ve Eylülde bitiyor iznim, prim gün sayim coktan dolmus Eylüle kadar halledip emekli olmayi dusunuyordum. Yeni hastalik icinde mi 6 ay beklemem gerekiyor.

Tansiyonunuz eklendiğinde %41 olma ihtimali yüksek.Bence şansınızı deneyin.

Sugaremro

Sugaremro bu yeni hastaligi itiraz ederek mi ,yoksa yeni hastaligim cikti diyerek hemen yeni rapora mi muracat etmeliyim. Yani bu isin resmi kismini merak ediyorum.6 ay beklemek sart mi?

yuksek tansiyon hastasi iseniz raporunuzu kardiyolojiden veya dahiliyeden cikarip ilaclarinizi duzenli olarak kullanin .

Fulya83
Tesekkürler Fulya,cok kararsizim ama yakin zamanda karar vermeliyim. İkizlerim var sürec cok önemli benim icin hayirlisi diyelim

apomek
Apomek dahiliyeye müracat ettim suan ilac basladik 10 gün sonra kontrolde ilacin yarayip yaramadigina göre raporlanacak.

Fulya83

Bel agrisi hatta tutulmasi oluyor sürekli ,tansiyon var ama bebeklerle ugrasmaktan doktora gitme sansim olmadi hic. Beyin cerrahinada gideyim o zaman. Belki belimde de fitik baslamistir. Cok tesekkürler, işi bilmeden baslayinca hicbirseyi ispat edemedim ve 35 lik raporla kalakaldim.

Ben bida alabilirmiyim bilmiyom bu rapor kesin artık 38lik hastalık ilerledi dersem ilerde belki yönlendirirler bilmiyom

Ben odyocunun verdiği testten kaybettim 2puandan

İkinci 35verdi kulağa 3cü 33 verdi ondan olmadı 40

3cü hastane 35verseydi özrümü alıyodum

8puanda fiziktendi
İnsallah ilerleyen zamanda alirsin,pesini birakma. Ben yillardir arastirmadigim icin pismanim. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

İkizler@ Raporunu hastaneden nezaman aldın,ve herhangi bir kuruma verdinmi bana hemen son durumu yazarmısın

Üst Alt