Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%35 rapor verildi. Haklarım nelerdir?

Emoli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamunaleyküm...Öncelikle site çok hoşuma gitti ve gördüğüm kadarıyla herkese elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz. Umarım bana da yardımcı olursunuz..Ş imdiden çok teşekkür ederim..

Biraz önce devlet hastanesinden geldim özürlü raporu almak için başvurdum. İş yerinde rahat edebilmek yada özürlü memur olabilmek için bu raporu almak istedim. Sonuç olarak bana % 35 verdiler.
Kronik hastalıklarım var. tek gözüm tamamen görmüyor ve kamburum. Gözden % 32 fizik tedavi % 5 verdi toplamda % 37 olması gerekirken ben % 35 aldım ve bana raporda şu ibareyi kullandılar " 6 ay piskolojik tedavi gördükten sonra tekrar kontrolü uygundur".

Sorum şu... Sizce bu tedaviden sonra bu rapor oranım yükselir mi? yada bana % 35 yeter mi? özürlü memur olabilmem için yada vergiden muaf olabilmem için?

Maalesef illede %40 her işin başı %40 %40 bi aşağı insin yok sana birşey %40 önemlidir unutma %40 memuriyetin kapısı işsizlerin işi açların aşıdır %40 almadan ötvsiz araba da yok indirimli ücretsiz ulaşımda yok sürünmeye devam anlayacan :mad::mad::mad::mad::mad:

peki 6 ay sonra gittiğimde bu oran yükselir mi?

Bilemem belki dahada düşürürler veya 5 puan dha verebilirlee bilemem risk alıp denemeye değer 6 ayıda bekleme bence en kısa zamanda başka bir devlet hastanesine git derim ben

Üst Alt