Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%35 raporlu annem için evde bakım hizmeti alabilir miyiz?

enes61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb ben sitenize yeni üye oldum ve birşey öğrenmek istiyorum anaannem %35 bir rapor verildi bu raporla evde bakım paaras alınabilirmi. HASTALIKLARI:hipertansiyon,tip2 diyabetes mellitus cerebro vasküler olay.

evde bakım maaşı için bazı kriterler vardır mesela kendi ihtiyaçlarını karşılıyor olması maaşı almanıza engeldir.Bu oranla zaten alamazsınız Allah şifa versin .Saygılar
(Berk in annesi)

Arkadaşım dereceni önemi mutlaka var, ama benim yenime gecen hafta rapor aldık %70 sürekli fakat o raporda Ağır kısmında EVET yazması gerekiyormuş bizimkinde HAYIR yazıyor bu sebepten bize vermediler birde bu parayı alacak kişilerin kendisini bilmemesi gerekmiş yani daha açığı altına üstüne yapmaları gerekiyormuş ve ayilede’de ssklı olmaması ve mati bir kazancın olmaması gerekir diye söylediler onaylasalar bile eve gelip memur bakıyormuş ondan sonra en son onaylıyormuş benim bildiğim bunlar umarım bir fikir vermişimdir.

altına üstüne yapmaları gerekiyor derken neyi kasdettiniz.bence şu forumda bunlarla alakalı yüzlerce yazı var eger onları okumus olsan böyle şeyler yazmana gerek kalmaz.başkasınada akıl verirken daha doğru bilgiler vermiş olursun evde bakım maasında ssk şartı yok kişi basına düşen gelir 314 tl yi geçmemek kaydıyla;kişinin kendini bilip bilmemesi önemli değil illa kafadan felç olmasına gerek yok sadece kendi işlerini kendisi yapamıyorsa bağlanır diğer bi deyişle yatalak sa.

sevgili mustafa kardeşim benim amacım kiseyi rencide etmek deyildi o şekilde anlaşıldıysam özür dilerim birde ben kesin böyle demedim ama bana bu şekilde anlatılmıştı yanlışım varsa tekrar özürdilerim ama yukarda yazdıhım gibi bana bu şekilde bilgi vermişlerdi.

Üst Alt