Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3500 Engelli öğretmen ve formasyon evrakı hakkında bilgisi olan var mı?

biyologg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben lisans mezunuyum ve şuan formasyon eğitimi almaktayım. Formasyon Sertifika mı haziran ayında almış olacağım. Şuan formasyon ikinci dönem derslerini alıyorum 2 ay sonra herşey belgem elimde olacak. ŞU ANKİ 3500 ENGELLİ ÖĞRETMEN ALIMINA BAŞVURA BİLİR MİYİM? BİLGİSİ OLAN VARSA VE BENİ BİLGİLENDİRİRSE MİNNETTAR KALIRIM.

Başvuru Şartlarının 6 ncı maddesinde şöyle demiş:
6. Öğretmenliğe kaynak teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olanların ihtiyacı
karşılamadığı alanlara atanacaklar hariç olmak üzere, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği
Tezsiz Yüksek Lisans Programını ya da Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik
Formasyon Eğitimi Sertifika Programından birinin başarıyla tamamlamış olmak,

Benim anladığım, başvuru tarihi itibariyle yani şu anda formasyon belgesi olması gerekiyor

öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. eylül ayında iş başı olacağız ve güvenlik soruşturması ve tercih sonuçları açıklanıncaya kadar ki süreç bitinceye kadar kadar ben sertifikayı almış olacağım. ön başvuru tamamlayıp sonuçlar açıklandıktan sonra ki süreç bitince benim sertifika da tamamlanmış oluyor. evrak teslim tarihi diye birşey var mı acaba merak ettiğim o. atandığımız tarihten ne zaman sonra atandığımız ilin milli eğitim bakanlığı evrakları istiyor benim öğrenmem gereken tarih bu aslında.

Tekliyorum isimli arkadaş, valla hiç iyi anlayamamışsın o maddeyi.

Evet başvuru da bilgi ibraz edip şimdi istiyorlar ama tarihi şu tarihe kadar diyen MEB varmı bizde belge son tarihi yok yazmıyor. Bide elektronik başvuru belgesi onaylı yazıyor böyle bir belge varmı ki istiyorlar hemde onaylı?

Üst Alt