Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

36 bin TL'lik araç aldık. Evde bakım maaşımız kesilir mi?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Evde bakım aylığı alıyoruz 2012 model 1.6. Linea aldık 36 bin liraya eve geldiler ruhsat fotokopisini istediler bundan dolayı maaşımı kesilirdi hanede 4 kişiyiz 2700 maşım var

Henüz bilmiyorum yarın gidicem sosyal hizmetlere bilgisi olan varsa cevap yazsın tşkler

ozgun37ozgun, 36 bin liraya aldığınız araç almışsınız, bunun hane gelirine +300 tl etkisi olur.
2700 olan gelirinize 300 lira eklersek toplam 3000 bin lira olur ki buda evde bakım aylığınızın kesilmesi için sebep sayılamaz.

Son düzenleme:
Bugün araç ruhsat fotokopisini verdim sonucu yazarım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

algaNihat

Merhaba 300 TL eklemeyi hangi yöntemle buldunuz acaba bizde bir araç almak istiyoruz 80 bin TL civarı sıfır alacağız aylık gelire nasıl ekliyorsunuz

screetlove1992
şöyle bulmuştur.2022 de ötv indirimli alınan aracın degerının 120 de 1 i gelıre eklenıo.araç ötv indirimsiz alınırsa kasko degerının 120 de 1 i hesaba dahil edilio. arkadaş 2022 maaşına göre cevap verık
ebm de ben gelen heyete sordum aşırı pahalı olmazsa bişi olmaz dedı.sizin 80 binlik araç almanzın problem olacagını sanmıom.siz aracı ötv indirimlimi alacaksınız 2. el mi.

screetlove1992
heyetın ban verdıgı net cevap 200 bini geçmeyen aşırı pahalı lüks olmayan araç olursa bşi olmaz dedı .siz 80 binlik almayı düşünüomusunuz bişi olacagını sanmıom ama genede kuruma sorun her yerdekı memur aaynı degıl işleri bellı olmaz.

screetlove1992 kardeş -mkavermiş cevabı: ötv indirimli alınan aracın ötv indirimi yapıldıktan sonra ki, degerının 120 de 1'i gelıre eklenıyor. bende öyle buldum.

Ayın 10nunda ruhsat fotokopisini aldılar ayın 13de evde bakım maaşımızı yatırdılar herhalde kesilmemiş

ozgun37ozgun
İNŞALLAH kesılmemıstır.sizn bu(şubat)ayı için yatan maaş şubat maaşı değil ocak maaşı.ebm de önce bakım sonra maaş oldugu için bu ocak maaşıdır.şubat maaşınızı mart ayında alırsınız kesılmedıyse.kesılmesını gerektıren bır durum yok kesılecegınıde sanmıom

Benzer birşey yaşamıştık.40binlik araç almıştık.kuruma dedik, ne parayı nereden buldun ne bişey sormadılar.hayirli olsun.dediler.maas kesilir mi diye sordu m hayır keşke imkanınız olsa daha iyisini alsanız kalabalık aile siniz ,hastaniz var dediler...sadece bilgi vermek için gidince birkaç gün sonra eve gelip tekrar inceleme yaptılar.maas devam etti

Komşum da benzer birşey yaşamıştı.onada inceleme yapılmıştı.maasi devam etti.

Onlar ada hayırlı olsun demişler

@yusuf-ardahan75
ebm dekı görevlıler genelde böyle yaklasımda bulunuolar yardımcı oluolar ama içlerınde konuyu farklı yorumlayan tam bılmeyenlerde çıkabılıo o zaman sııntı oluyo yoksa bu fıyatlara araç alımında bişi olmuo

Üst Alt