Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3600 günden emekli maaşı ne kadar?

calgan28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar size danışmak istedigim bişey var,
benim %80 raporum var.primlerim askeri ücretten ödendim ,ben 3600 günden emekli olsan ne kadar maaş ala bilirim ,

3600 gün doldu ve 15 sene hızmet günü dolmasını bekliyorom

benim öğrenmek istedim nekadar maaş alabilirim

3600 gün prim ödemenin yanında toplam kazanç ta çok önemlidir. Toplam kazanç tutarı nedir.

toplam kazan" 66.841,94"

cevap verecek yokmu:) ??

Ben 3740 ssk iş günü 83.000 prim tutarı üzerinden % 75 raporla vergi indiriminden faydalanarak emekli oldum 657 tl maaş +30 tl bağlandı.

Doğum Tarihi 1974
Sigorta başlangıcı 1.10.1999
Emeklilik başvuru: 02.10.2014
Ödenen toplam prim 66,841.94 ,tl
Prim günü:3.617 ssk
Rapor oranı:% 80
Maliye vergi indirimi mevcut
e-devlette maaşım .730 tl.
arkadaşlar sizce normalmı???

Officerin dediği gibi emekli olurken toplam kazanç çok önemli tabi birde sigorta pirimleri asgariden mi yattı normal mi yattı o çok etkiliyor.

Emeklimaasim.comda jesaplafinizmi aynimi cikti

rapor ve emeklilik

arkadaslar yeniyasa geregi en az 960 tl aylık olck diyolar aslı nedir ben heyete girip rapor almak istiyorum 20 yıllık ankilozon spondilit hastasıyım şayet raporu alabilirsem vrgi indirimi alıp emekli olmak istesem şu an hiç biryere basvurmadım tc sosyal guvenlik hesaplaması 685 tl aylık baglanır yazıyo ssk baslangıç 1988 prim gun 4100 yaş 42 birde rapor yuzdelerine gore maaslar değişiyomu

siz önce raporunuzu ve vergi indiriminizi alınız. emekli maaşınızı sonra hesaplatırsınız. siz şimdi rapor ve vergi indirimi almadan yazmışsınız. önce alın sonra hesaplarız

serap hanım rahatsızlıgınız nedir ayrıcz 40 veya 50 ile olsaydınızda aynı maaşimi alacaktınız

1999 özel sektör bende emekli olabilirmiyim yoksa bu 1999 ssk başlangıcı devlet memurlarındamı geçerli

berkemeteatasoy,
4c'lilerin işe başlamadan önce en az % 40 raporu varsa, 15 yıl 3600 günle olurlar.
ama senin raporun sanırım % 40, ssk 4a'dan emekli olacağın için 18 yıl 4080 gün ve 3. derece vergi indirimi isterler.

teşekkürler kelebek,ama ayrımcılık degilmi bu örneğin 3 yıl geç olacam 4c göre..heray 2000 tl olsa idi maaşım 72,000 tl gelir kaybım olacak.anayasayagöre ve avrupa insan haklarına aykırı degilmi

Üst Alt