Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3600 prim günü ve %48 rapor ile emekli olursam ne kadar emekli maaşı alırım?
sevgili arkadaşlar %48 vergi indirimi aldım.. mayıs ayında 3600 günde emekli olacagım kısmet olursa... acaba emekli maaşım ne kadar olur? düşükmü? bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen saygılarımla zekeriya öz
maaşdan daha ziyade sigortada gösterdikleri kazanç önemli eger sigorta priminiz zamanla yüksek kazançtan gösterilip ödendiyse dogal olarak maaşınız yüksek olacaktır düşük kazançtan gösterildi ise bu emekli maaşınıza düşük oranda yansıyacaktır
Almış oluğun bürüt ücretininde önemi var... bütün yılları baz alıyorlar bürüt ücretin ortalamanın %70 oranında maaş bağlanıyor. ben 2008 de emekli oldum 747 tl maaş bağlandı
benden 1 ay sonra dilekcesni veren bir başka arkadaşıma 645 lira bağlandı. 1100 lira maaş bağlananda gördüm.. senin için net birşey söylenemez
sevgili arkadaşlar bugün emeklilik için başvuru yaptım işten çıkışımı aldım..%48 vergi indiriminden yararlandım prim günüm 3600...yaşım 45 acaba ne kadar emekli maaş alırım? bilen arkadaşlar varsa cevaplasın lütfen..işyerimden 600 lira dediler baygı moralim bozuldu çünkü ben 900 tl para alıyordum saygılarımla zekeriya öz