Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%37 engelli derecesi aldım! %40 olması için ne yapabilirim?

Kodadimca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm tüm engelli kardeşlerim abilerim ablalarıma Allahtan sabır diliyorum Doktorlar %10 %30 olmak üzere toplam %40 derece verdiler heyete girdim hiçbişey söylettirmeden çıkardılar bugün öğrendim %37 vermişler 3 puanı nerden kırdılar acaba cidden büyük hayal kırıklığına uğradım nasıl bir yol izlemem gerekir size danışıyorum kron hastasıyım bağırsağım dışarı alındı bi sene sonra içeri alındı sıkıntıları hala yaşıyorum üniversite okuyorum maddi sıkıntılardan dolayı çalışmam gerekiyor ama özel sektörde hastalığımdan ötürü çalışamıyorum tek isteğim ekpss ye girebilmek vergi indirimi falan istemiyorum

Kodadimca mrb geçmiş olsun
%30%10toplamda balthazard hesabına göre %37 eder
Heyet puan düşürmemiş sistem bu şekilde hesaplanıloyor
Malesef.

Hadi ya hiçbir bilgim yoktu bu konuda peki ne yapmam gerekir %40 alabilmem için bidaha başvurabilirmiyim

kodadımca

rapora itiraz et başka hastalıkların varsa onları göz falan eklesinler bide son kez kurula girmeden bir doktora rica et hesaplasın kaç olmuş hemen kurula girme.

Bu arada forumda konuyu görünce "%37 kaldım yardımcı olun yazmışsın" içimden napalım kolunu bacağını mı kıralım dedim iyi güldüm :)

geçmiş olsun

%35 %15 vereymiş geçermişin

%10da yetermiş

Kodadimca
yeniden rapor için başvur,kulak içinde başvur,önceden aldıklarınla birlikte ,yüzde 12 de oradan alabilirsen yüzde kırkı gecersin

Üst Alt