Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%37 oran verildi. Şimdi ne yapabilirim?

CooLMaB

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba vergi indirimi için heyete girdim ilk verdikleri oran %14 tü.
6ay sonra tekrar başvuru yapıp heyete girdim %37 de kaldım ilk verilende bu da hayat boyu geçerlilik süresi!Ne yapmalıyım itiraz etmelimiyim ?ilkinde bel fıtığına oran vardı mr. Tarihi eski denilerek değerlendirilmedi ilkinde hayat boyu oran vardı bu rapora eklenmiyormu ?Eklenmemiş!!!
Nasıl bir yol izlemeliyim yardım lütfen...

@CooLMaB Kardeşim,

Tekrar rapor almaya gittiğinde,eski raporun yokmub gibi hareket edilir ve eski rapordaki hastalıklar eklenmediği gibi,yeni rapor içinde tüm tahlil ve muayeneler yeni baştan yapılarak yeni rapor düzenlenir. Senin ilk raharsızlığındaki mevcut bel fıtığı hastalığı ile ilgili olarak, doktordan eski rapora binayen karar vermemesini,kararını emar vs gibi tetkikleri yaprak vermesini isteyeektin.

Anladığım kadarı ile şuan iş,işten geçmiş. Yapman gereken,şayet itiraz etmediysen. Bi' 6 ay sonra başka hastaneden hastalıklarımda artma var gerekçesi ile tekrar başvur, Yada,sıkıntısına ve derdine katlana bileceksen il sağlıktan rapora itiraz et,onlar seni bi ikinci hastaneye sevk ederler.Ordan alacağın oran farklı olursa hakem hastaneden alacağın rapor kesin rapor olur.

İtiraz etmedim anladığım kadarıyla 6ay bekleyip tekrar heyete girmem itiraz etmekten daha Mantıklı ve kısa sürer zannımca...

Üst Alt