Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%37 oranlı raporuma itiraz edebilir miyim?

cenkpamukcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 sene önce baypass ameliyatı oldum, kolesterol ve tansiyon hapı kullanıyorum, diz, bilek, apandist ve safra kesesi ameliyatlarıda oldum, bunlar etki etmez dediler, ama kalpci tansiyon ve kolesterolü zannedersem rapora bile yazmadı vergi indirimi alabilirmiyim diye gitmiştim 37 rapor vermişler, bu bi işe yararmı, itiraz hakkım varmı, varsa nasıl. Şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim

ha 1 olmuş ha 37 bir işe yaramaz başka rahatsızlığnız varsa onuda ekletin 40 a tamamlatın

Ha 1 ha 37farkimdayim'bende onu soruyorum'bunlar muhtemelen tansiyon ve kolesterolu rapora eklemediler ayrica 3 ameliyat daha olmustum'bu raporu 40 yapmak icin ne yapabilirim.tesekkur ederim

Kolestrolden oran verilmiyor genellikle zaten, alanlar var mı var % 10 alıyorlar ama neye göre aldıklarını bilmiyorum.
Klas2den 30, tansiyondan % 10 vermişler size, 37 yapmış.
Eğer diğer rahatsızlıklarınız eklenmeyecekse, ki kalıcı hasarlar varsa eklenir aslında, ama sizdeki etkisini bilmediğimiz için,
sizde eklenmesini gerektiğini düşünüyorsanız, İl Sağlık Müdürlüğünden itiraz edin, başka hastaneye sevk edilirsiniz, en baştan yeniden tüm olduğunuz ameliyatlar dahil şikayetlerinizi belirtin. Diğer rahatsızlıklarınızdan oran verilirse yükselir, yoksa bu orandan fazlasını alamazsınız zaten... Ama itiraz hakkınızıda deneyin, şansınıza...

Kolesterol için sadece şu şartlarda oran veriliyor "Familyal homozigot formlar LDL(kötü kolesterol) düzeyleri tedaviyle kontrol altına alınamayan:% 80"

Arkadaslar ben de romatizma r.a hastasiyim fizik ted goz romotoloji 3 u rapor verdi 28% cikti..istanbuldayim..% 28 rapor hicbir ise yaramıyor galiba..sinava girebiliyor muyum..yapmam gereken bisi var mi.ilginize tesekkurler

Üst Alt