Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38 engelli raporumla hiçbir haktan yararlanamıyorum ve mağdurum!?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bunalıma girdim artık. Hiç bir şey yapamıyorum. İşitme nedeniyle %38 engelli raporum var ama hiç bir haktan yararlanamiyorum. Tutturmuşlar %40 diye bir derece , ne yapacağım ben ? Geri kalan %2 yi nasıl almalıyım ? Askerlikten muaf olmama rağmen böyle bir saçmalığın olması bana mantıksız geliyor. Ortada bir çelişki var. Olay çelişki içerdiği için durum bu şekile kalmaya devam ediyor. Bu uyuşmazligi nasıl giderebilirim ?

baska bir hastaneye gidip durumu anlatip raporunu %40 a tamamlayabilirsin bence ama doktorlara durumu belirtebiliyorsan belirt

%38 alıp %2 için bu haklardan mahrum kalmak hiç adil değil hocam.Ama çözülebilir bence. Benim rapor oranım 49 ve bana 2 3 doktor sormustu oran için ufak bir eksiğin var mı diye.Anlayışlı bi doktora durumunuzu anlatın bence

40 sınırı koymuşlar eyvallah ama işitmede yüzde 38 çok ciddi bir rakam..Basit bir durum değil ki..Bu arkadaşın normal insanlar gibi olması aynı şartlarda rekabet etmesi mümkün değil.Bir yerde yanlışlık var mutlaka..Hesaplamaları yeniden gözden geçirmeli. Ya bütünüyle kaldır 40 ı 50 yi herkes başının çaresine baksın ya da hiçbir sınır koymadan engel oranına göre haklar getir..Yerine göre yüzde 20 de bir engeldir..Ona da durumuna göre haklar verirsin..

Üst Alt