Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38 raporum var, kazada 32 yaşındaydım ve maaşım 1220 TL. Ne kadar tazminat alırım?

Aşcımehmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese ben 2010 yılında kaza yaptım ve bu hakkım olduğunu 2 ay önce öğrendim ve bi avukatla anlaştık o da dava açtı bi ay önce bu dava ne kadar sürede sonuçlanır avukatım ortalama bir yıl dedi.. %38 adli tıp raporum var kazada 32 yaşındaydım ve maaşım 1220 TL idi kaza tek taraflı yolcu idim 2 çocuğum var ne kadar tazminat alırım ve en önemlisi ne zaman alırım

Adli tıp raporum var, demissiniz.Bu adli tıp raporunu nerde aldınız? mahkeme göndermeden adlitipta rapor alınmaz.
Dava süreci,benim dava süreci 3.5 yıl oldu halen devam ediyor.

Valla mahkeme açılmadan aldık avukat halletti bilmiyorum prosedürü

Aşcımehmet

Aldığınız rapor Adlitip raporu değildir, üniversite hastanesi Anabilim dalında alınmış rapor veya engelli raporudur.

Sigortanın bu rapora itiraz hakkı vardır.

Arkadaşlar merhaba benim de sorum olacak ve aciliyeti yüksek bir konu. 2015 trafik kazası sol ayak malleol kemiği kırık %4 kalıcı rapor ve kaza tarihindeki net maaş 2705 lira. Kaza tarihindeki yaş 26 Ben bu dosyayı sigorta şirketine gönderdim. Bana 35 bin lira için ibraname yolladılar. Aktüer hesap istedim. 60 yaşına kadar çalışmayı ve maaş olarak da 2700 lirayı baz almışlar. Benim aklıma takılan soru şu ki sizce de az değil mi ?
İbraname halen elimde ve yarına kadar göndermeyi düşünüyorum. Sizce bu tutarı nasıl yukseltebiliriz ? Evli ve 8 aylık çocuk babasıyim.

Fugi

Sigorta şirketleri tam ödeme yapmaz. Gelen tutarı kabul ettikten sonra bir avukat ile sigorta tahkim komisyonuna giderek kalan bakiyeyi alabilirsiniz.

Parayi kabul et...parayi al sonra avukata havele et...bak keyfine...

Aşcımehmet bu adli raporun kopyasi sende varmi...nerden aldonuz hangi il

Metakettim 1 yilda davayi nadil biterecek....sadece yargitay 15 ay suruyorrr

Kardeş kaza tek yönlü ve ben yolcuydum yani kusurluk bi konu yok benle alakalı

Üst Alt