Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38'de kalan sağlık kurulu raporumu nasıl %40'a tamamlarım?

cap

Yasaklı Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
yüzde 38 ortopediden oran alıyorum sağ ayak ampütasyonu var ama yüzde 40ı geçmem gerekiyor raporun işlemesi için bu %2 lik kısmı nereden temin edebilirim

cap
öncelikle geçmiş olsun.
başka kronik rahatsızlıklarınız var ise eklettirebilirsiniz. tek hastalıktan %40 oran alma şartı yok.

belli bir tedavi süresi sonrası eğer psikolojik bir rahatsızlığınız varsa ilave edebilirsiniz..geçmiş olsun

psikiyatriden rapor alıyorum ama 1 senelik veriyorlar sürekli kalıcı alamadım yani o yüzden sordum

Kardeşim Eğer ki psikolojik rahatsızlık var ise psikiyatri den tamamlayabilirsiniz. Yada her hangi bir kronik rahatsızlık var ise oradan tamamlayabilirsiniz. Bu rahatsızlıklar yok ise biraz zor. Sağlıklı günler

mrb kardeşim gözde astigmat varsa oluyor bende var mesala gözde astigmatla %40 gecersin uzağı görememe yada yakını görememek gibi

Astimata oran verilmiyo

Miyop varsa veriyolar

Cilt hastalığınız varmı egzema varsa alırsınız 5puan

Yada başka cilt hastalığı

Yüksek tansiyon obez varsa alırsın oran

Fizik tedavi eklemlerde iltihap varsa alırsınız oran

Miyop 1 derece var 2 gözdede verilir mi buna oran

kalıcı rapor şansa bakar oncelikle ya 12 ay vaya 24 ay sure veriler eyer hastalıgın devam ederse yukselme varsa suresız alırsın

Üst Alt