Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%39 engelli raporu aldım. Bununla neler yapabilirim?

zendark

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Bu oranla hangi haklardan faydalanabilirim?

yuh ya yüzde 40 vermedilerde yüzde 39 mu verdiler 1 puanla kacırmısın sosyal haklardan yararlanmayı kardeşim ya

% 1 i hangi akla hizmet vermediler acaba..
Geçmiş olsun

Başka bir hastaneden %40 almaya çalışabilirsin sanırım.:rolleyes:

benim ilk raporum yüzde 0 il sağlık müdürlüğü bana seni devlet hastanesinden sora hakem hastaneye sevkedecez diodu ben 0 olan o rapora itiraz ettim il sağlık müdürlüğü beni devlet hastanesine gönderdi devlet hastaneside ruh ve sinir hastalıkları hastanesine heyete girdim cıktım eğer itiraz sonucu 2. raporumdan yüzde 45 gibi oran alırsam 2022 maasından yararlanırmıyım acaba bilenler yazsın

İl sağlık müdürlüğüne itiraz ederken para istiyorlarmı?
Raporu veren hastahane:İzmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi.
Gece körlüğü ilerleyen bir hastalık ben sadece iş bulmak için bu rapora ihtiyaç duydum.Şimdi %39 verdiler 5 yıl sonra görme kaybım arttığında ne yüzle bakacaklar acaba benim suratıma.O aşamadan sonra iş verseler anlamlı olacakmı?

Raporunun üstüne bir bardak soğuk su içebilirsin mesela :)
Neden %40 vermezler insanları uğraştırırlar anlamıyorum. Diğer arkadaşlarında dediği gibi başka hastanelerden rapor oranını yükseltmeye çalış.
İtiraz etmeden önce başka hastanelerden tekrar rapor almaya çalış. Son çare olarak itiraz edersin gerekli yerlere şikayet edersin.

%40 ve üzeri oranlara devletin sana vermiş olduğu haklardan yararlana bilirsin. %39 bir işe yaramıyor ama başka hastanelerden heyete girmelisin. Senin durumuunda olanlar varsa onları bir araştır ve onşarın rapor oranlarını öğren ve kendinle kıyaslama yaparak kendine bir yol çiz.

hastaneler arasına ortak sisteme geçildi nereye gidersen git 39luk oran karşına çıkacak ancak itiraz edip yeniden heyete sevk edilmeni sağlayabilirsin

İtiraz üzerine bir başka hastanede karar bozulmuş,daha sonra sevkedilen hastanede %54 sürekli rapor çıkmıştır.

Bende 15 gün önce aldım raporumu.%45 oranım,raporum süreli yalnız.2yılda bir yenilenecekmiş.MS rahatsızlığım+hipertansiyondan aldım.15 yıllık devlet memuruyum.Araba alırken bu oranın bir faydası var mı?belli bir oranda mı indirim yapılıyor?ne gibi haklarım var bilgi verirseniz sevinirim

Üst Alt