Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4,5 yaşında engelli kızım için sağlık raporu almalı mıyım?

mitix

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

[FONT=sans-serif]4,5 yaşında kızım var .doğuştan amniyotik bant semdromu. sol ayak bilekten sonra eğri ödemli diğer ayağa göre küçük kaval kemiği kısa(şu anda 4,5 cm) ve ayak deformite. içeri dönük sağ ayak parmakları ve el parmaklarda da sorun var. sağ el parmaklarında 3 tanesi (serçe+yüzük+orta) tırnak kaynaklarından ampüte......

şu ana kadar hiç düşünmedim engelli raporu için başvurmayı.

almalı mıyım bana avantajları olur mu ?. ne yapmak gerekiyor. sanırım devlet hastanesine gidip başvuracağım . istanbulda beylikdüzünde oturuyorum . mesal beylikdüzü devlet hastanesine başvursam olurmu ?

[/FONT]

mitix Mutlaka rapor almalısınız size şu alanlarda faydalı olur özel fizik tedavi merkezlerinde bakım maaşında ve ilerde işe girecek olura (tabi bu çok erken ama) okul hayatında gireceği genel sınavlarda ve ilerisi için birçok konuda engelli raporu lazım olacak zaten çocuğunuz engelli bu rapor sizin ve çocuğunuzun hayatını kolaylaştıracak Rabbim şifa versin geçmiş olsun

bakırköy devlet hastanesinde engelli raporu için başvuru yapıldı. %27 oran verildi.

Üst Alt