Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4-7 Aralık 2014 Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Engelliler.Biz standına bekleriz...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,410
4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Engelsiz Yaşam Fuarı'nda alisveris.engelliler.biz olarak stand açıyoruz.

Yıllardır ziyaretçi olarak fuara katılır, fuar bahanesiyle bayağı bir kişiyle merhabalaşma fırsatı yakalardık. Bu sefer bir yerimiz olacak! :)

Fırsatı olan arkadaşları beklerim: Fuar alanına girdiğinizde sağa dönün, koridoru bitirin, soldaki stand (A100)

Fuar Alanı ve Ulaşım
eyaf-shade.jpg

Hmm 2011 yılına ait seminer programı var ama full konuşma mı olacak yine :)
Gidebilirim diye düşünüyorum ama sadece konuşma üzerineyse katılım sağlamış olmaktan başka bana bir katkısı olmaz
Duymuyorum ki neyi dinleyeyim :D

Yok yok, bu bildiğimiz fuar işte... Kitap fuarı gibi, sakatlıkla ilgili ürünler satan bir sürü firma olacak...

Ticarete dönünce fuar şart oldu dimi :) Şimdiden hayırlı olsun. Sağlık durumum elverirse katılmayı istiyorum. Bu vesileyle arkadaşlarla görüşüp yeni ürünleri takip ediyorum.

Bülent bey hadi hayırlı pazarlar olsun, standınıza ziyarete gelmeye çalışacağım, bu vesileyle standınıza gelip sizinle tanışma fırsatı yakalarım.

Katılmak isterdim, hayırlı fuarlar...

Sorma Erdal! :) Ekstra bir yorucu olacak ama, yapacak da bişey yok. İyi tarafından bakarsak, daha fazla kişiyle merhabalaşma fırsatımız olacak.

Kesinlikle Bülent, orada geçen her gün ayrı bir güzellik katıyor insana. Farklı farklı kişilerle tanışma fırsatı hiç kaçmaz. Ben fuarda görevli olduğum zamanlar 3-4 gün boyunca çok eğlenceli ve bir o kadar da verimli zaman geçirdim. Gelmeyi çok istiyorum... Sen ikram neler vereceksin ona göre gelelim :D Oranın cafesine mahkum etme bizi :)

Şimdiden hayırlı işler, birkaç arkadaşla geleceğiz aksilik olmazsa. Uğrar bi çayını içeriz Bülent abi.

Fuarlar güzel oluyor birde İstanbul'da fuar merkezleri bu kadar uzuk olmasa (Anadolu Yakası için)...Umarım güzel ve verimli geçer.

Arkadaşlar ben önceki seneki fuara gittim ve gerçekten harika bir yerdi şimdi umarım bir aksaklık olmazsa orda olacağım ve sanal ortamda tanıştım oradanda daha yakında olup bir yüzünüzü görüp

ve çayınızı içeceğim

Katılacağım bu sene nasip olursa, Bülent abi çayları hazırla :D

Cumartesi kurs çıkışı gelmeye çalışacağım. Kaça kadar açık olur ? hava alanı yanındaki fuar alanı ise süper olur.

Bu arada standın yerini yazmayı unutmuşum (şimdi ilk mesaja da ekledim): Fuar alanına girdiğinizde sağa dönün, koridoru bitirin, soldaki stand (A100)

4-7 Aralık 2014 Engelsiz Yaşam Fuarı Ücretsiz Davetiye

4-7 Aralık 2014 tarihinde , Engelsiz Yaşam Fuarındayız.
Fuar Giriş alanında tam karşınıza çıkacak olan Smarttek Yazılım A.Ş. 'nin Engellilerde Bilgisayar ile İletişim ürünlerimizi tanıtacağız.
Sizleri de standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Ücretsiz davetiye isteyen ziyaretçilerimiz buradan talepte bulunabilirler.

http://www.eyenavigator.com/

Smarttek Yazılım Engelli İletişim Çözümleri

Geçen sene güzeldi fuar günlük yaşam yardımcıları satan bir yer vardı çorap giyme yardımcısı almıştım. Bu sene de katılmak isterim.

Sayılı günler kaldı. Faydalı geçer umarım. :)

bursa iznik'ten gelmeyi düşünüyorum gelirsem atatürk hava limanını işaretlemem yeterlimi birde giriş için kapıda bilet yeterli oluyo dimi ekstra bişi gerekmiyo

birde yenikapı hattına max:60 km uzaklıkta tekerlekli sandalye ile kullanabileceğim otel vb kalacak yer bilen varsa yazarsa sevinirim

Osman, pazartesi günü fuar organizatörleri ile görüşüp fuar alanına çok yakın bir otelde uygun oda ayarlamak mümkün müdür, öğrenip sana yazacağım.

merabalar istanbul fuar merkezi dediğiniz yer beylikdüzü yada büyükçekmece olmalı doğrumu ? katılmayı çok isterim

Fuar TÜYAP'da değil karıştırıp gitmeyin sakın. Yeşilköy'de hava limanını karşısında İstanbul Fuar Merkezinde.

Osman,

Fuar alanına çok yakın olan Wow Airport Otelde 75 Euro'ya erişilebilir bir oda ayarlanabiliyor. Booking.com'dan bilgi edinebilirsin
Yalnız, eğer bu fiyata yer satın almak istersen, ödemeyi hemen bugün fuar organizatörlerine aktarman gerekiyormuş.

Aman ha, Beylikdüzü'nde değil fuar alanı, Yeşilköy'de:

Fuar Alanı ve Ulaşım

eyaf-shade.jpg

Hafta sonu oradayım. Tanımıyorum sizi yakınen sadece Oturanboğa Abi olarak biliyorum :) ama bi selam vermeye yanınıza uğrarım tabi. :)

Birşey sormak isterim. Göz ve Duyma ile ilgili kayda değer bir şeyler sunan firmalar fuarda var mıdır?
Bir de özel bir şey için size nasıl ulaşabilirim özel mesaj atsam okur musunuz? (Dün iletişim bölümünden yazmıştım aslında geri dönüş olmadı yoğunluktan olsa gerek)

özellikle sandalye düşünenler kaçırmasın,bolca var :)

Üst Alt