Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 ay önce aldığım sağlık raporuna itiraz hakkın devam ediyor mu?

Rebellious

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

4 ay önce aldığım 1 yıl süreli sağlık raporuma itiraz etme hakkım devam ediyor mudur?
ediyorsa nasıl bir yol izlemeliyim? veya bu rapor üzerine tekrar sağlık kuruluna gidip yenisini çıkarabilir miyim?

Mrb geçmiş olsun rapora il sağlık müdürlülüğüne gidip itiraz edebilirsiniz ancak işlemler 6 ayı buluyor 2/ 3 son badamak olan hakem hastanesinden sonra kesin karar veriliyor yani süreç uzun ve yorucu olduğundan aceleniz yok ise 1 yıllık raporunuz süre bitiminde başvurmanız daha iyi yinede karar sizin Rebellious

umut2135

uzun bir süreç ise uğraşmaya değmez diye düşünüyorum şahsen, rapor zaten 1 yıl süreli, beklemek daha mantıklı zaten bu aralar hayli zor olur.
peki rapor süresi dolmadan yeni başvuru yapsam ne ile karşılaşırım bir bilginiz var mı? hani süresi dolması gerekir o raporun gibisinden geri çevirirler mi?

Rebellious farklı bir hastaneden şansınızı deneyin sistemde engelli raporunuz görünecektir
Rahatsızlığınızın arttığını belirterek şansınızı deneyin
Olmaz ise artık süre sonun da tekrar başvuruda bulunursunuz.

farklı hastaneden deneyeceğim ama eğer öyle bişey varsa bu hastanede de görünecek ve geri çevrileceğim muhtemelen.

Engelli raporuna itiraz için dilekçe örneği istiyorum

Arkadaşlar engelli raporuna itiraz edenler deneyimlerini ve dilekçe örneğini benimle paylaşabilir mi?

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun dilekçesini görmedim il sağlık hallediyor

Üst Alt