Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 aydır askerim. Psikolojik nedenlerle çürük almak için başvurdum. Sonuç ne olur?

Onur1601

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamın aleyküm 4 aydır tunceli'de askerim 2 aylık Ken intihar girişiminde bulundum hap yuttum sonra tedavi edilip Elazığ ruh sinire sevk ettiler oradaki doktor yatmamı istedi reddedince sıhhı izni uygundur dedi izne çıktım on gün geri geldim sorunlarım devam etti uyuyama ma iştahsızlık vb tunceli devlet hastanesine bni Elazığ'a sevk eden doktora çıktım anlattım hap verdi kurul sırası bende değil dedi bunları kullan dedi kullanıyor dum sonra kendimi kestim yeniden götürdğler 500 soruluk test çözdüm bu perşembe heyete giricem doktora yapmak istemediğimi söyledim fazla bişey sormadı kıta anletim de yazıodu zaten kasten adam yaralamadan sucu vardır sıkıntılı asker er ve rütbeli lere saldıracağını tekrar intahar edeceğini söylüyor falan olumlu şeyler yazmıştı zaten, işsevsellik formu istedi doktor da heyete sokucak işte sonuç ne olur çürük alabilir iyim
Kıta anket formumu atabilirim çavuş benim için çekmişti ama nerden atıcağım

son yazdıklarınız doğru ise muaf olacaksınız

@HOŞCAKAL

Inşallah abi inşallah kıta anektin resmini atabilirim

Heyete girince ne demeliyim napmalıyım hava değişimi vermezler inşallah sonuçları paylaşııcam alırsam adım adım

verilen ilaçları kullan uyum bozukluğundan önce hava değişimi sonra çürük alınır

Bugün tekrar gittik diğer doktorlara çıktım falan işsevsellik formuna disiplinsiz davranış falan yazmışlar askerliğe elverişli değildir yazmışlar perşembe heyetim var çözdüğüm test de sonuç çıkmamış tutarsız cevap vermişim nolucak bakalım

Onur1601 adına sevındim
başarı, kolaylık, sağlık, afiyet, gönül hoşnutluğu, hayırlı hizmetler ve uzun ömürler diliyoruz

Üst Alt