Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 aydır emekli aylığı alamıyordum. Ekstra para yattığını öğrendim!?

Bahadırdr

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
4 aydır emekli aylığı aliyordum. Ekstra para yattığını öğrendim!?

4 aydir emekli maasimi aliyorum ama bu hafta 2 mesaj geldi SGK dan ayliginiz baglanmis olup birikmis ayliginiz yatti diye.170 aradim bilemediler ama bankayi aradim hakkaten ekstra yatmis .Bu neyin parasi acaba bileniniz var mi?

Son düzenleme:
Bahadırdr..her hangi bir beklediğiniz bir para yoksa büyük ihtimal yanlış yatmıştır,bence bunu bildirin çünkü kendi yaptıkları hatanın bedelini bile sana faiz i ile ödetirler maaşından keserek...devlet ben haksızım demez hiç bir zaman suç vatandaş da dır her zaman!

emekli dilekçe verdiğiniz tarih ile emekli bağlama arasındaki sürede ilk emekli maaşı bağlandığında birikmiş maaşınızıda yatırmışlarmıydı ?

Yani sgk ile mucadelem bitsin herseyi ayrintili yazicam demistim 3 ay once ama .Komedi gibi 4 aydir zaten maas aliyorum ben emekli doktorlara verilen ek odeme icin basvurmustum sagolsun sgk beni tekrar emekli etmis inanabiliyor musunuz hahahah.Eve yazi geldi aksamustu maasi falan yeniden hesaplamislar 180 tl de birikmis vermisler.Neresini duzelyetim bilemedim.

Yarin il mudurl7gunu arayip duzeltcem bakalim yaziyi okudukca gulmekten krize giriyorum

Bahadırdr

:):):):) Milllet bir emeklilik için dokuz takla atıyor, sgk sizi iki kez emekli ediyor. Sübhanallah! :)
Aman, aman fazla ödenen bir aylık varsa sakın çekmeyin bankadan.

Üst Alt