Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 aydır emeklilik başvurumdan ses çıkmadı..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar emeklilik müracatımdan hala cevap yok. 4 ay oldu. vergi indirimiyle emeklılige ankara mı yosa bulundumuz ildeki ssk mı karar veriyor?
internetten de bakıyorum hic bir sey yok

Maalesef beklemekten başka bir şey gelmez elden. Ya da başvuru yaptığınız yere gidip sorun isterseniz...

Bir de 170 nolu telefonu arayın, bilgi alabilirsiniz belki...

benim emeklilik başvuruma ankara karar verdi....tam 6 ayda sonuçlandı..hatta ben daha fazla mağdur olmamak için beraber çalıştığım avukatı takip etmesi için devreye sokmuştum......sonra geriye dönük toplu paramı aldım...

defne nasıl kabul ettirdin SGK'nın sağlık kurulundaki doktorlara engelli olduğunu..? sanırım benim başvuruda sonunda avukat ve mahkeme yoluyla olacak çünkü ilk başvurumu %60 çalışabilir diye geri döndürdüler..Ama bana tekrar 40 günde döndüler..

zor oldu desem...benim hafızamda gitti cihan şimdi...beni birde adli tıpa göndermişlerdi...iş kazası olduğu için....inanki bugün kafam yerinde değil...anımsayamadım...ama adli tıpla bu emekliliğim ilgisi varmıydıki?

sanırım dilekçen birkaçkez dönmüşse hakim hastane olarak adlitıpa gönderebiliyorlar..Belkide senin işkazanla ilgilidir haklsın...

adli tıp iş kazası içindi şimdi hatırladım..hakim inat etmişti gideceksin diye...

Üst Alt