Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 aylık aday memurum 3 ay önce verdiğim tayin dilekçesinin sonucu gelmedi!?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
maliye bakanlığı mal müdürlüğünde 4 aylık aday memurum, 3 ay önce burdaki müdüre tayin dilekçemi verdim biraz tersledi ama kabul etti. tayin dilekçeme de hala cevap gelmedi. tekrar daha detaylı dilekçe vermek istiyorum. bu dilekçeyi müdüre verip onla sorun yasamak istemiyorum. dilekçeyi direkt il merkezindeki defterdarlığa versem olur mu ?
başka hangi yolu izlemeliyim ? ne yapmalıyım ?

Demirrresul
Merhaba,

kimseden korkma, çekinme. Bu senin yasal hakkın, engelli memur iseniz öncelikle ;

1. Prosedür; bağlı olduğun birime, dilekçe ver. Dikekcelere bir ay içinde cevap verilmezse red anlamı geliyor. (Bu zaman diliminde emin değilim 2 ayda olabilir. Bunu bir avukata sor daha iyi bilir)

2. Cevapta gelmese yasal süre içinde bulundugun idare mahkemesine başvuruda bulun.

3. Mahkeme ile uğraşmak istemiyorum. Diyorsan kamu denetçisine başvuruda bulunabilirsiniz.

Beyazadam78

Arkadaş daha aday ve dilekçeyi neden dolayı verdiğini söylememiş ki, bunlara hiç gerek yok.

kar&yağmur Silsile yi atlarsak ne olur? Sonuçta dilekçe il merkezindeki defterdarlığa gidecek,
@Nurtan tayin Dilekçesini sağlıktan dolayı verdim. Nakilli hastayım, çalıştığım yer merkeze 2.5 saat uzakta, benim hastalığa bakan bölümü yok. Kontrole tedaviye gidemiyorum uzak olduğu için, Havası sert ve bana yaramıyor. Tek başıma da zorlanıyorum aileme yakın olmak istiyorum.

.....

Son düzenleme:
Kevok21 o dilekçe ya 60 gün içinde cevap gelmeyince zımnen red sayılıyor. Büyük ihtimalle dilekçem öyle oldu, yeni dilekçe vermek istiyorum müdür almıyor
Ne yapacağım bilmiyorum

.....

Son düzenleme:
Kevok21 engelli haklarını savunan birinden kanun maddelerinin olduğu bir dilekçe örneği aldım, bunu işleme koydurmak için WhatsApp tan durumu anlattım, işleme almayacağını söyledi.

Demirrresul
benim bildiğim bu tür durumlatda silsile atlanmaz. ne olur atlarsanız tam bilmiyorum ama faraza ben mesela cimerden buna benzer bir hareket yaptım ve bana böyle yapmamam gerektiğini bildiren bir cevap geldi. böyle devam etseydim muhtemelen bir ceza alırdım bu ceza ne olur kuvvetle muhtemel 657 ye bakmak lazım.

......

Son düzenleme:
Demirrresul

açıkçası benzer bir durumu ben de yaşadım sanki ama benimki çok hafif idi. müdür almadı dilekçemi bende sesimi çıkarmadım fakat benimki bana özel bir durum idi . yani ben şöyle düşündüm : müdür ile aramı bozmaya değmezdi.

yalnız olay büyük , önemli ve ciddi ise o zaman yapılması gereken şu olabilir: en yakındaki amir atlanarak bir sonraki amire şikayet için gidilebilir.

Kevok21 sizden cevap çözüm beklemiyorum, nasıl bir cevap bekliyorsun? Diye soru sormanizin mantığı nedir ? Cevap vermek zorunda değilsiniz size de sormadım zaten, benim amacım böyle bir durum yaşayan tecrübeli biri varsa onun tecrübesinden faydalanmak doğru yolu izlemek.

Üst Alt