Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 aylık memurum. Malulan emekli olabilir miyim?

emrealg

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar 2240 gün sigorta pirimim var 4 aydır memurum her iki kulak tamamen duymuyor müracad etsem malulen emekli olabilirmiyim

İlkkez işe başlarken engeliniz varmıydı?

işkur üzerinden engelli raporuyla işe girmiştim

İlk Rapor ile son raporlar nedir? % işgücü kaybı olarak?

yüzde 40 ile başladım şuan 55 rapor derecem mr.no

Malul emeklilik için gereken rapor tek hastalıktan en az %60 almak.

Sizde bu durum oluşmuyor; Malül emekli olamazsınız ama Erken emekli (diğer adı engelli emekli) olabilirsiniz. ancak süreniz tamam değil.

evet memur olduğum için 15 sene beklemem lazım hizmetleri birleştirme yaptık ve 6 sene daha var acaba malulen olurmuyum diye bilgi almak istmeiştim soalun ilginize

sigortalı olup memurluğa geçince emeklilik nasıl olacak?

Selam arkadaşlar ben 2006 yılında sigortalı oldum bu süre zarfında 2400 gün pirimim oldu 2014 yılında ekim ayında engelli olarak devlet memuru oldum. Vergi indirimimi sigortalıyken aldım.Memurluğa geçince dilekçe verdim cevap bekliyorum. Şimdi emekli sandığından emekli olmak için 15 yıl hizmet süresi var benim sigortalı olduğum hizmet süresi bu 15 yılın içinde olacakmı? Yoksa 15 yıl bekleyecekmiyim engel raporum yüzde 41 şimdiden teşekkürler.

Üst Alt