Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4/B sözleşmeli olarak çalışan biri EKPSS'den atanabilir miyim?

ahmetycan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkıdaşlar benim kuzenim 4/B li(sözleşmeli) hemşire olarak bozok üniversitesinde çalışıyor .Benim gibi 2018 ekpss ye girdi.Bu aralıktaki atamada puanı yeterse ekpss ile hemşire olarak atanabilir mi ? şimdiden teşşekkürler

Atana bilmesi için hangi yolu izlemeli?

Normal servistemi hemşirelik yapıyosunuz rapor durumunuzdan dolayı uygun bi bölümemi verdiler acaba

atanırsın tabi neden atanamayasın
zamanı gelince oradan istifa edip kadrolu yerde iş başı yapacak şekilde ayarlayıp istifanı verip kadrolu görevinde başlayabilirsin

Atanirsin
4/b den 4/c ye gecersin.bende universitede 4/b liyken devlete atandim.

gzdetznr hocam malesef cocuk servisinde calisiyorum simdilik personel ihtiyaci oldukları icin sonra beni rahat bir yere verecekler
anestezi18 hocam simdi ekpss den atansam 4/c limi oluyorum yoksa 4/a limi?
bide hocam nasıl gectiniz bakanliga istifami ettiniz yoksa baska bir yollamı gectiniz
Saglik bakanliga ?

657 devlet memuru sistemde 4/c li diye gecer.(4/a diye bilirler)
Ikiside ayni.4/b li iken saglik bakanligina atandim.Universiten istifa edip bakanlik kadrosuna gectim

anestezi18 hocam istifa etmeden 1 ay once bildirdiniz degil mi
Bide hocam ekpss den atansak kadroluyuz degil mi yoksa sozlesmelimiyiz

1 hafta icinde bildirdim.calismadigimiz ayin maasini pesin aldigimiz icin hesaplanan parayi iade ettim.ayrilis yapinca saglik bakanligina evraklarimi teslim ettim.tam 657 yani kadrolu olarak ataniyoruz

Atanır;
Atandığınıza dair yazı elinize ulaştığında; üniversiteye dilekçe yazıp istifa edersiniz.
Kamuya geçtiğinizde ilk önce adaylık süreciniz başlar ; asalet alındıktan sonra; hizmet birleştirmesi yaparsınız..
üniversitede iken çalıştığınız gün (kazandığınız) primleri 360 bölerler sonucu hizmet yılınıza eklerler. Maaş ve derecede iyi yönde oynama olur.

anestezi18 4b liydin diye güvenlik soruşturman ne kadar sürdü fark etti mi yani

bize kurum haber mi verecek biz ne zaman istifa edeceğiz tam olarak
tam detaylı anlatırsan seviniriz
4b liyiz

2011 de atandim.o zamanlar guvenlik sorusturmasi yoktu.saglik bakanligi ckys sistemine dusunce istifami verdim.tebligat gelmiyor.internetteki aciklamalar tebligat yerine geciyor.yerlestigine dair yazinin ciktisini alip dosyamiza koymustuk.ikamet ettigin ile atanirsan 1 gunde baska il icin 30 gunde basvuru suresi vardi.saglik bakanligi atandigin gorevde calisabilirmi diye tekrardan saglik raporu istiyor.Bunun icin ayni ilde ikamet edenlere 1 hafta baska ilde ikamet edenlere 30 gun sure vermislerdi.goreve basladim asaletimi almadan 3 ay icinde alt bolge tayiniyle memleketime geldim.asaletimi memlekette aldim.simdiki atamalarda guvenlik sorusturmasi bulundugun ildeki yogunluga gore degisiyor.sonradan univ.calistigim yili eklettim.toplamda 16 yillik memur sayildim.derecem 1/2 si oldu..bulundugum il kalkinmada oncelikli oldugu icin 2 yilda 1 derece aldim.normal bolgeler 3 yilda 1 aliyor

Üst Alt