1994 10 Kasım işe başlangıcım. Rapor alirken Sirtimdaki kifozu ve iki scolyozu dikkate almadilar. Fizik doktoru bir iki hareket yaptirip iyisin dedi. Normal yazdi. Ayrica sag bacakta 1 cm kisalik var onuda soyledim onemsemedi. Yeni özürlülük oranlarında huzursuz bacak sendromu da var hatta %10 ki noroliga raporlu ilac kullaniyorum bu var dedigimde onu da 'huzursuz bacak sendromu teshisi varmis' diye not düştü sadece. Oranimi dusurseler bile bir daha rapora gidersem bunlara mutlaka puan verdiririm bu sefer. Bipolar %40,astim %20,sag kulak %90 işitme kaybi %10,hypotroit %10 ile %61 lik rapor aldım. Yani 26.5 yilligim ayrica zaten raporu eksik verdiler ki doktorlarin yeni özürlülük cetvelinden haberleri bile yoktu. Bu sebeblerden bu konuda endiselenmiyorum. Ha ne olur biraz daha gecikir benim depresyonumu hat safhaya cikatirlar, hastaneye yatmak zorunda kalirim. Ki su andaki calistigim is yerinde zaten bunu gün be gün yapiyorlar. Psikolojim bozuluyordan kastim buydu. Yanitiniz icin teşekkür ederim. Insallah sizin de yolunuzu açık etsin bu hayatta.