Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 cm polio sekeli ve %80 işitme kaybına yüzde kaç oran alabilirim?

sinan147

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben hep sorun yasıyorum daha önce işe girmeden önce rapor almıştım raporumda%70 oranlıydı o raporu kayıp ettim sonra işe girmek için yeni rapor aldım o raporda %65 oldu özürlü kimlik kartı aldım bi ara zamanlar geçti vergi dahiresi benden aslıolan raporu iştedi bende o raporu kayıp ettim elimde fotokopisi var onu verdim kabul etmediler yeniden hastaneye gitcektin dedi hastaneye basvuru yaptım o rapordada %58 verdiler hiç bunun farkında olamadım aradan 3 yıl gecti sonra benim kafama birseyler takıldı neden benim raporum%65 ten %58 indi bende onu merak ettim dedim doktorlar dogru düzgün raporu versinler bende yeniden baş vuru yapmaya kaltım yeni rapordada %52 oldu hiç amaliyet falan olmadım benim sorunlar kulak ve ayak bu nasıl oluyor iyice düsüyor %70 ten %52 indi ayak kısalıkta 4 santim kulakta %80 kayıp kulaklarıma %40 verdi ayaklrımda %12 benim ne yapmam lazım

bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılar.

%52 oran işinizi görmüyor mu?

Sakatlık oranı cetveline göre daha yüksek bir oran verilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz edebilirsiniz. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler...

Üst Alt