Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 damar bypass nedeniyle değişti. Malulen emeklilik mümkün mü?

D_O_Ğ_A_N

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamlar.

ben 24.09.2012 tarihinde bypass ameliyatı geçirdim. 4 damarım değişti. fakat 1 hafta önce tekrar anjiyoya girdim değişen 2 damarımda % 95 ve % 75 lik bir tıkanma oluşmuş.

14.03.1989 sigorta girişim ve 2500 gün primim var. malulen emekli olma şartlarını taşıyor muyum acaba.

bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

1. Koroner Arter Hastalıkları
A. Kanada Kalp Derneği (CCS) sınıf 3-4 angina ile birlikte, medikal tedavi, PTCA, CABG tedavisine rağmen miyokard perfüzyon sintigrafisinde sol ventrikülün en az % 30’unu etkileyen iskeminin saptandığı koroner arter hastalığı
veya
B. Medikal tedavi, PTCA, CABG tedavisine rağmen, bir veya daha fazla koroner arterde en az % 50 oranında darlığın anjiyografik olarak gösterildiği Kanada Kalp Derneği (CCS) sınıf 3-4 angina pektorisi olan koroner arter hastalığı
veya
C. Medikal tedavi, PTCA, CABG tedavisine rağmen, Kanada Kalp Derneği (CCS) sınıf 3-4 angina ile birlikte ciddi sol ventrikül fonksiyon bozukluğunun (EF<% 30) olduğu koroner arter hastalığı

bu bölüme göre malul sayılıyorsanız olabilirsiniz...

dogan cinsiyet belirt memişsin askerlik yaptı isen ödüyerek primini 3600 tamamlar isen malülen olamasan bile %40 rapor alarak erken emekli ola bilirsin vergi indirimi alarak sgk girişin eski onun için 3600 pirim sizin için yeterli

2011 yılında 3 defa kalp krizinden sonra bende bypass ameliyatı oldum ve 4 damara bypass uygulandı ,durumlarımız hemen hemen aynı ..ben 2.derece vergi indirimi aldım ve erken emeklilige hak kazandım (malülen emekliligi denemedim ve düşünmedim) aldıgım oranlar şu sekildedir..

akciger koah hastalıgı baslangıcı :%20
kroner arter hastalıgı klass 3 :%50 (EF40)
hiper tansiyon klass 1 :%10

baltazar formülüne göre devlet hastanesi %68 özür oranı verdi ve ANKARA merkez saglıktan %64 olarak onaylandı.erken emeklilik hakkı kazandım ve 2012 kasım ayında günüm doldu fakat 34 aylık bagkur borcumu ödeyemedigim icin şu an için emekli olamadım...

umarım yardımcı olmusumdur..

Üst Alt