Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4. evre kanser durumunu mevcut rapora nasıl ekletebiliriz?

Hayat güzeldir...

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Babamin yüzde 80 sizofrenden raporu mevcut. şimdide 4.evre (ileri evre metastaz yapmis ) Kolon kanseri . Şuan kemoterapi döneminde ve geçtiğimiz günlerde ameliyatla kolostomi yapıldı. Haliyle git gel taksi parası çok fazla .Sorum şu mevcut yüzde 80 lik rapora ek bu hastalıktan ekleme yapıp raporu yüzde 90 yapabilirmiyiz ötv muafiyetinden yararlanmak adına. Yardımlarınız bekliyorum .

bildiğim kadarıyla raporlu hastaların hastalıklarında değişim vs olduğunda il sağlık müdürlüğü kanalıyla tekrar sevk isteyebiliyor..bence bağlı olduğunuz il sağlık müdürlüğne giderek durumu anlatın muhtemelen onlar sizi yeniden sevk ederek raporun güncellenmesi sağlanacaktır diye tahmin ediyorum....

suzerk

Peki sevk dediginiz eski raporla ikiside varmı yani herşey sil baştan mi olacak cunku o baya uğraşmıştık. Yoksa sadece yeni hastalıkla ilgili mi ek kayıt açarlar. Yani eski raporu silbastan yapmazlar değil mi?

Hayat güzeldir...

çok net bilgim yok dediğim gibi il sağlık müdürlüğünü telefonla arayıp bir sorun,durumu anlatın onlar sizi yönlendirir...

Hayat güzeldir...

şöyle diyeyim sana temmuzun 9 zunda engelli raporumu aldım %82 oran yüksek olunca temmuzun 19 zunda sgk ya muracat ettim maluliyet için aynı hastaneye sevk edildim temmuzun 25 inde aynı doktorları tek tek gezdim ve yeniden muayne oldum 16 gün ara var ama genede muayne ve kontrollerini tahlillerini yaptılar .

Hayat güzeldir......hocam hastalık ekletmenin mantığı,şu anki hastalığınız da dahil bütün hastalıklarınızın doktorlarına görünmektir,yani evet bir nevi yeni rapor çıkartmadır...kolay gelsin geçmiş olsun..

Raporu %90 yapacaksınız da, Allah uzun ömür versin babanızın tam durumunu bilmiyorum ama zaten sayılı zamanı kalmış. ÖTV indirimi alacağız diye bu çileyi çektirmenize değer mi? 4. evre kolon kanserinde 5 yıllık yaşam beklentisi %5'in altındadır.

MeTePe
Kardeşim para olsa raporla uğraşmam zaten basıp alırım. Burdaki amaç en azindan son zamanlarında biraz rahat ettirelim . Şuan genel durumu yatalak değil iştahı vs yerinde ilaç zamanı dışında ağrısı olmuyor. Inşallah hızlıca kötülesmez

Beylikduzu
Sonuç ne oldu ?

deathless
Eğer dediginiz gibiyse işimiz zor sanırım vazgeçip 2. El arana bakmaya calisacaz artık

Hayat güzeldir...

Maluliyette sonuç yazılmaz hastalık kodları ve evresi yazılır ona sgk karar verir
Bunu anlatma nedenim 3 günde 5 günde olsa aynı doktorları dolasaçaksınız malesef keşke gerekmese .

Beylikduzu

Hmm anladim . Adamıda o halde tekrar o aynı zor süreç yaşanılmaz artık. Dediğim gibi 2. Ele yöneleceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler bu arada

Üst Alt