Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4.evre meme ca metastas hastasıyım. Malulen emeklilik kontrolünde maaşım kesilir mi?

ays15

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
şu anda malulen emekliyim %60 lık raporum var hastalığım 5.senesinde boyun kemiğimde tekrarladığı için 4 evreye geldim şimdi ise kontrollerimde tedavim sonuç verdi iyileştim metastas bulgusu yok kontrollerim 6 ayda bir devam ediyor ilaçlarım raporlu olarak kullanıyorum emeklilikte 2 yılım ocak 2014 yılında doluyor beni kasım 2013 de kontrole çağırdılar 4.evreden geriye dönüş olmadığını biliyorum ama maaşım iyileştiğim için kesilirmi(tekralama olasılığı 4.evrede çok yüksek)

düzelme olursa kesilir malesef tekrarlar ise tekrar baş vurursunuz elden bir şey gel mez allah saglıl sihat versin gerisi boş

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan maluliyet cetveli'nde Onkoloji bölümünde aşağıdaki ibare yer alıyor. Anladığım kadarıyla iyileşme olduğunda emeklilik durduruluyor maalesef (aman, siz iyi olun da, emeklilik eksik olsun!)

"Diğer maddelerde maluliyet süresi belirtilmeyen ve “İyi diferansiye tiroid kanserleri ve derinin bazal hücreli kanseri” dışındaki tüm malign hastalıklar teşhis tarihinden itibaren 18 ay süresince malul kabul edilir ve bu süre sonunda hastalık durumuna göre maluliyet yönünden tekrar değerlendirilir"​

Üst Alt