Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4. evre meme kanseri için hangi oranda rapor verilir?

denizruken

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelik hayırlı geceler. Ve hayırlı ramazanlar tüm hastalarımıza acil şifa diliyorum benim bir takım sorularım olacak bilgi verirseniz memnun olurum benim anneme dördüncü evre meme kanseri teşhisi konuldu bir yıla yakın kemoterapi gördü ve kemoterapinin ardından her iki göğsüde tamamen alındı çünkü koltuk altlarına kadar yayılmıştı aradan üç ay sonra metastas yaptı ve kemiğine sıçradı şuan onun içinde hala kemoterapi ye devam ediyor onun yanı sora her ay kemik iğnesi koldan birde hormon iğnesi göbekten yiyiyor benim annemin engelli maaşı Eylül’de bitiyor biz ne yapacaz raporunu yenilemek için önceki raporu seksenli birşey di Eylül’den sonda gitsek yenilemek için yine aynı oran verilir mi her iki gögsüde yok süresiz maaş bağlamazlar mı ne yapacaz bu süreçte bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

denizruken

Geçmiş olsun onkoloji hastalığı için en düşük oran %40 genel cerrahın vereceği oran hariç Annenizin tedavisi devam ediyor aynı oranı alır büyük ihtimalle.Kanser hastalarına tedavisi devam eden bulgularda süreli veriliyor lakin her halükarda sürekliye döner raporu yani.

Çok saolun peki tekrar nasıl başvuru yapacaz nereye gidecez nereye baş vuracaz bilgim yok

denizruken

Kardeş ilk başta çok geçmiş olsun. RABBİM şifa versin inşallah.

Bende kanser hastasıyım %60 oranla maaş bağlandı 2.yil süreli olarak. Ben malulen emekli oldum ve şu şekilde maaşı bağlattim. Sgk ya gittim sgk kurula sevk etti kurul kararı çıktıktan sonra evraklar sgk ya geldi oradan Ümraniye de bir kuruma gitti oradan tekrar başvurduğum yere geldi evraklar ve emekli oldum maaş bağlandı. Yaşlılık emeklisi olacaksaniz sgk tablosu var 18 yıl sigortalılık süresi 3.950 prim günü isteniyor tam tablo aklımda değil ama malulen emekli olsun istiyorsaniz 1.800 gün 18 yıl sigortalılık süresi isteniyor sanırım tam hatırlamıyorum böyle birşeydi. Yanınızda tedavi gören hastanızın tüm evraklarını da yanınızda bulundurun. Hakkinizda hayırlısı olsun. Tekrar geçmiş olsun.

Üst Alt