Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 kişilik aileyiz, 600 TL gelirimiz var. Evde bakım hizmetinden yararlanabilir miyiz?

şero1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim babam yüzde 81 oranında ağır özürlü. evde bakım maaşı için başvurduk ve gerekli evrakları hazırlamak için hak kazandık.
yalnız her kafadan ses çıkıyor o yüzden bilene sormak istedim. maaşı annem alacak ama annemin üzerine iki ev var birin de oturuyoruz diğeri ise miras kalan bi miktar paranın üzerine kredi çekerek aldığımız ev
yani 5 sene daha borcu var yani iki evden de hiçbir gelirimiz yok

evde 4 kişi yaşıyoruz ve eve giren gelir sadece babamın emekli maaşı (600tl) başka her hangi bir gelirimiz yok kardeşim ve ben okuyoruz annem de babama baktığı için çalışamıyor
bu maaşa başvurduk şartlar böyle olunca durumumuz ne olur

bakım parası alacak olanım üstünde hiç bir mal varlıgı olmuyacak diye biliyorum

evet bende öle biliyorum yinede siz iyice bi araştırın derim ben

Bence bir sorun olmadan aylık bağlanır. Önemli olan şey gelirdir. Hanede kişi başına düşen gelir 348 TL'den azsa, görünür yaşam koşlulları bu gelirle bariz şekilde ters düşmüyorsa, bakıma muhtaçlık kriterleri de tamamsa, bir sorun olacağını sanmıyorum.

Üst Alt