Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 parmağım kökünden ampute edildi. Bağkur'dan emekli olabilir miyim?

aliekiz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
SLM Arkadaşlar ben kendi işyerimde kaza geçirdim kaza sonucu Sağ el 4 parmağım kütükten kesildi baş parmağın tırnak yarısı yok

oran indiriminden emekli olmak istedim sgk ya dilekçe verdim 2 ay oldu cevap yok ssk girişim 1991 yaşım 48 gün sayım 5100 ğün
bağkur ğünüm çok olduğu için dilekçeyi bağkur aldı

Bana % kaç oran verirler ve emekli olabilirmiyim

yardımcı olursanız sevinirim

aliekiz

Sakatlık oranı cetveli'ne göre ya 40'ı bulacak ya 39'da kalacak. Çok sınırda bir değerlendirme. 5510 sayılı yasanın 28. maddesine istinaden erken Yaşlılık emekliliğine başvuracaksınız, sizi hastaneye sevk edecekler...

http://prntscr.com/h9ubjo

Bu arada iş kazasından dolayı sürekli iş göremezlik aylığı almak için de başvurdunuz, değil mi?

@OturanBoğa kardeşim teşekür ederim

iş kazasından dolayı sürekli iş göremezlik aylığı almak için işyeri. başkasının olması gerkiyormuş sgk ya gittim şef bana dedi. sana aylık baglarız ama iş yerine kesilen ceza daha çok olur zazı isen dilekçeni ver dedi

bunun üzerine avukata sordum hiç kurcalama büyük ceza alırsın dedi ben anlamadım

iş göremez maaşı ile iş yerinin alakası nedir KARDEŞ.???????

tutanakta benim bir an dikkatsizligimden dolayı makineye kestirdim diye geçiyor ..üstad
savcı kovuşturmaya gerek yok dedi
tutanak resimlerine sana atacaktım beceremedim ..üstad

aliekiz

İşveren kusuru olmadığında bu konuda bir avantaj olmadığından emin değilim doğrusu. Bence birkaç kişiye daha danışılabilir bu konu. Sürekli iş göremezlik geliri önemli bir haktır zira

aliekiz bende yeni kopardim sizin le ayni durumumuz ne is yapiyordunuz

OturanBoğa abi parmak ampute si ortepetide kendi icindemi formul oluyor saygilar adminim

textil yapıyorum yorgan kesim makinesine kaptırdım ütaddım
benim evraklar ankaraya gitti gelmez başvuralı 4 ay oldu
admin dedi ya 39 veya 40 bunun üzerine üzürlülük raporu
için pamukkale ünüversitesine baş vurdum hastane beni form verdi
şimdi doktorları tek tek gidiyorum fizikten %25 aldım nasıl oluyor anlmadım

dr dedim olamaz parmaklar yok bu az hesaba göre bu çıkıyormuş
KGB.ise %12 verdi.GÖZ %4 verdi şimdi noroloji kaldı bakalım o kaç verecek

digerleri vermedi bunların hepsi eziyet sabır inşaallah

aliekiz yuzde 24 ankara vergiden mi geldi oran + nöroloji de elinizde agri sizi varmı soguktan dolayi varsa fantom agrisi yazacaktir

Yok ank den daha gelmedi 24 dü ünüversitedeki fizik doktoru verdi
Yani???? Noroloj oran vermemi
Merak ediyorum

aliekiz nie o kadar düşük verdi en az 40 olmalı nuroliji ne yazdı elinizde ağrı sızı varmı ben de vardı dedim soğukta koluma kadar üşüyor dedim tmm dedi ampute sonrasi Fantom ağrısı yazdi

Baltazar hesabı 24 ediyormuş benim baş parmak saglam tırnak yarısı yok asıl puanı baş parmak imiş dr öyle dedi
Ben nörolojiye gitmedim randevü gününe daha var.18.12.2017.de son doktor inşallah 40 geçerim
Üstad şenindeki 4 parmak ???

Benim 2 3 4 kokten bas parmak tirnak kokunden elindeki usumeyi belirtin ama

Üst Alt