Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 TL'ye Sinema Bileti Satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.P

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Kola kampanyasından elde ettiğim Cinemaximum sinema biletlerini tanesi 5 TL'den satıyorum. 4 tane alana 1 tane de hediye ediyorum.

Size her bilet için bir kod vereceğim. O kodu Cinemaximum Sinemalarındaki yetkililer alıp yerine bilet verecekler. Coca Cola kampanyası olduğunu söylemeniz yeterli.

Bana ödemeyi kontör şeklinde, banka yoluyla veya faturamı ödeyerek de yapabilirsiniz. Farklı ödeme alternatifleri de olabilir.

Forumun tanınmış üyeleri filmi izledikten sonra ödeme yapabilir. Diğer üyelerden önce ödeme alırım.

Kodların son kullanım tarihi 30 Hazirandır. Kodlar sadece Cinemaximum sinema salonları için geçerlidir. Kodları istediğiniz film için kullanabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır :)

Sen beni tanıyonmu bakayım :p:p

Elinde çok var galiba, ilan açtığına göre :)

Tanımıyorum, ama güveniyorum : )

26 tane var ve burada cinemaximum yok : (

k.kalede varmı cinemaximum bi araştıralım

Hemşehriyiz ondandır güvenmen:) ) umocuk det ordan:)

Biz din, dil, hemşeri, kardeş ayırımı yapmayız. İnsanoğluna itimadım sonsuz : )

Varol @labrador. Sen de büyüksün

Ben bakmıştım, @Mikail : )

Buradan bir arkadaşa 6 bilet verdim. Ücreti izledikten sonra ödeyecek

bende almak isterim bilet ama ödemeyi nasıl yapacağım sana bana özel mesaj atarmısın

@FORMULLA ile de anlaştık. Öyle sanıyorum, iki arkadaş da bugün izleyip yazar. Su anki stok 14.

Ödeme konusunda rahat olmaları için izledikten sonra ücreti alacağım

Teşekürler H.P :) 7 bilet aldım ve Ankara Ankamall'de hızlı ve öfkeli 6'yı izledim :) ödemeyi biletleri aldıktan sonra yaptım.

11 bilet aldım sorunsuz biletleri kullandım tesekkur ediyorum

Bilet bitti, daha da gelmeyecek : )

Merak etmeyin, Coca Cola'nın resmi kampanyası.

Sattığım ve hediye verdiğim bilet kodlarından toplamda 5 tane geri dönüş oldu.

Aynı şartlar ve satış fiyatıyla almak isteyenlere duyurulur

Başlık diyor ki
4 TL'ye Sinema Bileti Satılır"
daha sonra içeriğine bakıyoruz "Kola kampanyasından elde ettiğim Cinemaximum sinema biletlerini tanesi 5 TL'den satıyorum."

tamam.

Bu bir satış stratejisidir. 4 tane aldığınızda 1 tane de hediye verildiği için pratikte 4 liradan almış oluyorsunuz.

ben gittimm sinemaya .)2 tane kullandım. hic bı kodda sorun olmadı tesekkurlr fatıh bey...

bende 9 tane aldım sanırım. yiğenlerim gitti. bir sorun yaşamadılar. teşekkürler..

gecerlılık suresı ne kadar dostum?

2 tane istiyorum fatih dostum...

@ugir
kampanya sona erdi maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt