Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4. yaşındaki oğlum için işitme cihazı alıcam. Ne tavsiye edersiniz?

aysenuryuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 4.yaşındaki oğlumda işitme kaybından dolayı kbb uzmanı işitme cihazı önerdi.Çocuklar ile ilgili iyi ve kaliteli bir işitme cihazı arıyorum öneriniz var mı ?

Biz de kızım için yakın zamanda aynı aramaları yaptık. Konu çocuklar olunca tabi ki her anne baba gibi çok fazla araştırdık, İzmir'de yaşıyoruz neredeyse buradaki her işitme cihazı merkezine danışmaya çalıştık. .En son KBB Uzmanı Doktorumuz ve odyolog tavsiyesi ile resound işitme cihazlarında karar kıldık Özellikle herkesten duyduğum kadarıyla küçük yaşlardaki çocuklar için kulak arkası cihazlar daha elverişli oluyormuş ama kullanımı rahat bir cihaz seçmenizi tavsiye ederim zira çocuğunuz büyüme çağında olduğu için cihazı gün boyunca takması gerekecek, bu yüzden rahatsız olmaması gerekiyor. Bunlar en genel tavsiyelerim olabilir. Aklıma geldikçe yine eklemeler yaparım yoruma. Gittiğimiz merkezde odyolog tarafından işitme testi tekrar yapıldı ve bizlere sadece çocuklar için üretilmiş olan resound marka işitme cihazını tavsiye ettiler. Cihazın su ve toz geçirmemesi içimi okadar rahatlattıkii çünkü çocuk kulağından çıkarıp her an suya toza yere atabiliyor. 2 aydır kullanıyoruz seslere karşı kızım şuan hemen tepki veriyor, çevresini anlayabiliyor gülüyor.Umarım böyle devam eder. Aklınıza gelen başka sorular varsa çekinmeden sorun lütfen. Mümkün olduğunca tecrübelerimizi paylaşalım.

Son düzenleme:
tavsiye için teşekkür ederim araştıracağım.

Mehmet Akşit
test üzerinde sağ kulak 65 sol kulağıda 80 işitme kaybı gösteriyor. Yardımızın için şimdiden teşşekkürler.

Testleri gönderebilir misiniz? Sonuçları değil, grafikleri.

4 yaş küçük birşey diyemem
ben zamanında cihaz testi yaptırmıştım özel olarak. ellerindeki tüm cihazları Odyolog gözetmeninde testten geçirdim biri bana çok uygun gelmişti.

Önemli olan bulunduğunuz ilde Cihaz satıcısı var mı? Onların ellerindeki verim grafiği olur karşılaştırma yapabilirsiniz. Her işitme engelli tıptatıp aynı ve cihazlar her işitme engelliye uygun olur diye bir kaite yok. Ancak farklı firma cihazlarından farklı verim alınıyor. Ve önemlisi cihazın kalitesi de birbirinden farklı..

Mehmet Akşit

Fotoğrafı buraya yükleyemedim url ekle diye bir boşluk çıktı. Mesaj atabilir misiniz sonucu gönderebilirim

Üye bilgilerinin olduğu soldaki sütunda, "Yaşadığı yer" bölümünde e-mail adresim yazıyor. Oraya gönderebilirsiniz.

Üst Alt