Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıldır çalıştığım işyerinden tazminatımı alıp çıkmak istiyorum..?

serkanaslan57

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler

4 yıldır kurumsal bir fast-food restoranda çalışıyorum işe girerken iş gereği restoranın her alanında çalışacağım söylenerek sözleşmeli olarak işe girdim beni hep aynı yerde çalısdırtılar
daha sonra gecen yıl yükselerek müdür olan biriyle olur olmaz tartışmalar ve diğer müdürlerin buna engel olmaması yüzünden bende psikolojik olarak öksürük başladı ve bu sefer de öksürüyorum diye aynı alanda çalıştırmaya devam ettiler ama hem oradaki herkes farklı yerlerde çalışırken benim bu bölümde çalıştırmayın dememe rağmen hep aynı bölümde çalıştırılmam nedeni ile bende tekrar depresyon başlamaya başladı
bunu müdürlere söylediğim zaman inanmıyorlar ve kızıyorlar o yüzden bende hastalığım ilerlemeden 4 yıllık tazminatımı da almak kaydı ile işimden ayrılmak istiyorum ama müdürler tazminat vermeden iş den ayrılmam içinde uğraşıyorlar tazminatımı alarak iş den ayrılmam için benim ne yapmam gerekiyor

serkanaslan57

işi salla istemesende atarlar.yanlız yeni işverenin eski işverenini arayıp sorarsa iş bulmak konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.

bir avukata giderek iş mahkmesine ver o sana gerekeni anlatır tek taraflı iş akdini fes edecek ve ona göre taleplerde bulunacak

Üst Alt