merhabalar. şimdiden sorumu cevapsız bırakmayacağınız için teşekkür ediyorum. özel bir sektörde(ağır sanayi) 5 seneden beri hizmet vermekteyim.özürlü kadrosuyum.ancak raporumda dikkat gerektiren ve tehlikeli işlerde çalışamaz yazdığı halde yapmadığım hiç bir iş kalmadı.bir seneden beride aynı iş yerinde ofis elemanı olarak çalışmaktayım.benim sorum şu,beş sene önce işe girdikten iki ay sonra maaşımda düzeltilme yapıldı(yoğun tempomdan dolayı) fakat diğer arkadaşlarımın zam almasına rahmen bana 4 senedir zam yapılmamakta.sorduğumda ise özürlü kadrosunda olduğumdan dolayı zam yapılmadığı söylendi.ayrıca beni ofis elemanı yaptıkları için mesaimi de kestikleri için fix maaşa döndüm.yani 5 sene önce aldığım maaşımın 400 ila 500 tl arası düşüğüne çalışmaktayım. normalde maaşı fixlenecek olan işçinin maaşında düzenleme yapılarak gerekli işlemler yapıldıktan sonra maaş fixlenmiyor mu?. ve 4 senedir zam yapılmaması doğrumu? ben mesaili şekilde almış olduğum maaşıma güvenerek kredi çekmiştim ve maaşım fixlendiği için kredilerimi ödeyemez hala geldim. iş yerimle gerekli görüşmeleri yaptım. ve bana bişey yapamayacaklarını söylediler. bende beni çıkartmalarını ve haklarımı bana vermeleri doğrultusunda borçlarımı ödeyerek borçlarımdan kurtulabileceğimi söyledim. aldığım cevap ise kendi isteğimle çıkman gerekiyor denildi. bu durumda sizce ne yapmalıyım. beni bilgilendirirseniz minnettar olurum. saygılarımla..