Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıllık memurum. İstifa edersem tazminat alabilir miyim?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mebde çalışan yardımcı hizmetler personeliyim dayanamıyorum artık iş gücü çok rahatsızlıgım bir yandan istifa etsem çıkış parası alabilirmiyim 4 yıllık memurum

kurum değiştirmeye çalışın istifa çözüm değil istifa etseniz ne iş yapacaksınız bende özels ektörde çok ağır şartlarda çalışıyorum ama mecbur dayanmaya çalışıyorum hayat çok zor geçim çok zorr... :( :( :(

arkadaş ssk da oldugu gibi kıdem tazmitanı v.s onu soruyor

velevki 30 -40 milyar para verdiler ne olacak hazıra dağ dayanmaz...

Etme istifa senin yerinde olmak isteyen çok aday var

Başka işe koyuyularsa konuşun

Oku:
55-60 yaşlarında bir abiyle tanıştım günde 3 tane işe gidiyor 2 tane eve bakıyor banka borçları ödüyordu.
Hayret ettim sen nasıl çalışıyorsun dedim. Adana incirlikte Amerikalıların kullandığı bir enerji ilacı çıkardı Aha bunun sayesinde dedi.
Tabi pek inandırıcı gelmedi, bir yıl sonra ilacı ben denedim 7. Katın dış cephesine tırmanıp boya yapmaya başladım, boş zamanlarımda kazma kürek işine gitmeye başladım 😂😂
Çalıştığım İş yerlerinde angarya işleri yapıyor sağlam Adamlara da yardım ediyorum.
Bilmem anlatabiliyormuyum?

(çoğu insan pskolojik yorgunluğun farkına varmaz)

Üst Alt