Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıllık üniversite mezunu olmam engelli kadrosunda maaşımda artış sağlar mı?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
4 yıllık %44 ortopedi engellisi iktisat mezunu bir engelliyim arkadaşlar sorum şu olacak biz engelli statüsünde yer aldığımız için işyerleri engelli işçilerine gereksinim duyuyor benim 4 yıllık üniversite mezunu olmam maaşıma bir katkı sağlarmı yoksa lise mezunu arkadaşlarla aynı maaş üzerinden mi değerlendiriliriz yani üniversite okumamın bana bir faydası varmı üniversite mezunu engellilerin iş olanağı nasıldır tecrübeli abi ve kardeşlerimizden yardım bekliyorum ????????

arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olabilcek kimse yokmu

Özel sektörde maaşı belirleyen şey maalesef diploma değil, işverenin kendi belirlediği kriterlerdir.

kamu çalışanıysan her kamu kurumunda yaramayabilir. mesela milli eğitimde memursun, 4 yıllık fakülte bitir ya da mühendis dahi ol hiç bir maaş artışı olmaz. ama bitirdiğin bölüm şu an bulunduğun kadronun bir üst öğrenimi ise işte o zaman artar.

peki arkadaşlar düz memur olarak girip sonradan alanımıza geçmek kolaymı yoksa illa engelli kadrsosu açılmalımı orda veya engelliyken sağlam raporu alınıp kendi alanımızdan kadroya geçebiliymiyiz

Üst Alt