Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 000 üyesi olan bir forum dokunulmazlığı olmayan moderatör/yönetici bulamıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saww

Yasaklı Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
1
Evet arkadaşlar,
Daha önce de böyle bir başlık açılmıştı.. Okumuş fakat yöneticilik gibi bir düşüncem olmadığı için önemsememiştim.
Kısacası ego tatmin etmek yöneticilik bana göre değil..
Ama bu forumda üzülerek görüyorum ki bir takım taraf tutan insanların tekelinde...

40 bin kişi lik bir forumda resmi görevi olanları ne amaçla özel, sosyal bir foruma yönetici atarsınız?
Akıl mantık işi değildir...

Körü körüne bağlılık yemini etmiş, neye hizmet ettiğini bilmez, haktan hukuktan anlamaz insanları yönetici yapan forum sahibine sesleniyorum.
Yöneticileri tekrardan bir revizyonla atayın! Bu yöneticilerin resmi kurum çalışanı olmamasına özen gösterelim. (Sonuçta engellilerin çoğunluğu resmi kurum mağduru)
Çok zor olmasa gerek adaletli, tarfsız, resmi görevi olmayanları özel bir forumda konuşlandırmakkk.
Yoksa sizin mazlumların dili olma hedefiniz nerede kaldı?
Mazlumları, haksızlığa uğrayanları resmi kurumlarda çalışanlar savunamaz.

saww, sana bu mesajı yazdıran şey nedir? Sana karşı nasıl bir adaletsizlik yapıldı?

Bir de, kurum çalışanı olmakla yöneticiliğin ne ilgisi var? (Kaldı ki 15 yöneticinin sadece ikisi kamu çalışanı)

Başımdan geçen bir olayı aktarayım taktiri siz verin
Hatırlarsınız önceki yıllarda uzun uzun rapor mağduriyetlerini tartışmıştık 2006 daki yönetmelikle düşürülen özür oranları ile mağdur olan arkadaşlarımızda baya bi feryat figan ediyordu forumlarda hal böyle iken forumda sağlık raporu ile ilgili öneriler için başlık dahi açılmış idi o günlerde Özida bşk yardmcısı olan şuan kendisi mv.li Allah yolunu açık etsin forumlara katılarak bize destek olmuş ve önerilerimizi iletmemizi istiyordu ,tabi süreç baya uzun sürdü ha bugün ha yarın diyerek özürlüler yeni yönetmeliğe ancak seçim arefesinde kavuşabildi .. orası ayrı bi konu
Şimdi o günlerde bir gün forumda iken Reyhan hanmda teşrif etti tabi yazılanları takip ederken Reyhan hnm bir arkadaşımızn mağduriyetini kişisel olarak kabul etti kendisine ulaşmasını yazdı
Tam o siırada bende kendisinie hitaben' Reyhan hanım madem kişisel işlerle ilgileniyosnz bizim rapor mağduriyetlerimizide giderin gibi bir yazım oldu
Sonuç tabi o anki görevli arkadaşımız Reyhan hnm küserde bidaha siteye gelmez psikozu ile yazımı anında sildi jet hızı ile diyebilirim hatta amanki aman Reyhan hnm görür mörür filan bu üyeler zaten burda ama Reyhan hanımlar bidaha bulunurmu gibisinden, yazıyı silme gerekçesi de al bi okadar komikti benim yazım konu ile alakalı değilmiş böyle olur bu işler zaten
Yetkili arkadaşımzn ruh halinden az cok anlıyodum veya seziyordum tabi burda bana kişisel bi kastı yoktu elbette lakin gündelik yaşamda sosyalizm yok sosyal adalet yok hümanizm fasafiso bissürü argümanı kullanıp iş yumurtaya geldimi herkez kendine sosyalist gibime geliyo herkes kendine göre haklı
Odadaki mod arkadaşlar için benim yorumum iyi insanlar var muhakkak ama üstte bi arkadaşımızn dediği gibi heyyt ben modum be mood edaları takınan yeğenlerimizde yok diil maleseff tmm sen modsun gadeşim..

Kapırkorn,

Moderatör arkadaşın özel hayatı olur ama örnek insanların hata lüksü yoktur. Yöneticilikte bu kabildendir.!
Kişisel görüş farklarını dokunulmazlığını alet edemez. İnsanları tehdit edemez...
Diğer normal arkadaşı üyelerle kumpas yapıp..İnsanları kızdırıp kendine hakaret ettirme kurnazlığına girişmez...

Arkadaşın dediği gibi sevgilisine hava atıcak diye onu yönetici yapması pek etik değildir.

saww, benim sorularıma yanıt verir misin lütfen.

saww, sana bu mesajı yazdıran şey nedir? Sana karşı nasıl bir adaletsizlik yapıldı?

Bir de, kurum çalışanı olmakla yöneticiliğin ne ilgisi var? (Kaldı ki 15 yöneticinin sadece ikisi kamu çalışanı)

O ikisini değiştirmeniz bence hayırlı olur. Geri kalanlar hakkında taktir sizin!
Önerim çok mantıklı.. Tarafsızlık eşitlik ilkesi gereği!

kusturmeyin sawwi:) o sitemizin agresif bilgini
herne karar asabi saldirgan olsada ben cok sevip feyiz bilgi aliyorum sawwi sitedeki coook yazana degismem dogrusu:)

O ikisini değiştirmeniz bence hayırlı olur. Geri kalanlar hakkında taktir sizin!
Önerim çok mantıklı.. Tarafsızlık eşitlik ilkesi gereği!

Olmaz. İnsanlar sadece kmau çalışanı diye yöneticiliğine son verilemez. Yeniden sorayım: Nedir sana bu başlığı açtıran olay? O iki yönetici sana bir haksızlık mı yaptı?

oturanboğa saw i kayiriyorsun site ile ilgili görüş başliği neden kaldirdin lütfen o başliği geri koyarmisin orda herşey saffaf şekilde yaziliyordu ve herkesi merak ettiği konular cevaplaniyordu.sawin başliğini diğer başliğa taşiyarak kaldiğimiz yerden çözüm önerileri sunmaya devam edelim.

saw ın yada diğer arkadaşların yazdıkları beni bağlamaz tarafsız olarak bende kendi şikayetimi burda bildiriyorum.
daha öncede belirtmiştim..sohbet kanalında tarafsız olabilcek modlar maalesef yok..abişim ablaşım arkadaşım diyerek adam kayırma yoluna gidenler var.. kendisi kanaldan çıkamıyormuş gibi hadi at beni die moda yazan çıkışını atılmayla sağlayan kişilerde mevcuttur.
burada kamuda olmuş yada olmamış bunlar sorun değil aksine gözlemlerime göre kamuda çalışan arkadaşlar bilgilerini bizlere daha anlamlı düzenli açıklayıcı şekilde iletiyorlar..bazı modlar özveri ile görev yapsada...
asıl sorunların başında...sizce modlar kişiye özel muamele etmeli mi? haklıyla haksızı ayırt edebilcek kapasitede modların sohbet kanalında görevli olması daha mantıklı değil mi?

KKELEBEKK adlı mod beni uyarmadan attı sordum neden attın diye odayı gereksiz meşgül ettin diye ben ve bir arkadaş bn sn kelimeleri art arda yazdık o yüzden attı biliyorum ama uyarması gerekmez mi uyarmadan attı :mad:
modlar 1 kez olsun uyarsın öyle atsın

Olmaz. İnsanlar sadece kmau çalışanı diye yöneticiliğine son verilemez. Yeniden sorayım: Nedir sana bu başlığı açtıran olay? O iki yönetici sana bir haksızlık mı yaptı?

Ben elektirkli araclarla ilgili bir başlık açtım!
Bu başlığı bilgi amaclı açtım. Hem ben bilgileneyim hem insanlar bilgilensin içün..
Bazı üyeleriniz tartışma ortamına döndürdü başlığı.. Hem tartışıp hem konu ile bilgi verseler eyvallah.

Aynısını ben yapsam üstümü çizersiniz! İnsanlar kızgınlıkla bir takım laflar sözler söyleyebilir. Bu anlık tepkilerdir.

Benim anlamadığım işt. engelli arkadaşlarını kayıran forum mod.u neden başlığı kilitliyor? Kilitlenecek bir paylaşım değil ki o konu?
Alım satım la da ilgisi yok! Ben motorlu araçlar bölümüne açtım o konuyu!

Konu ile ilgisiz yazıları silmek daha mı zor.! Silersiniz alakasız yazıları başlık açık kalır. Bilgisini paylaşmak isteyende yazarrr.
Benim anladığım benim bazı resmi kurumların işini düzgün yapmıyanları eleştirmem. Bir takım bu tarz kurum çalışanları üyelerinizin beni sinsice sindirme cabalarının bir sonucudur.
Niye zorunuza gidiyor?
Yalan mı söylüyoruz. Hangimizin bir resmi kurumdan memnuniyeti söz konusu? Hangimizin hakkı olduğu halde işgüzarlığa uğramadan işi görülmüş?
Hepimizin ailelerinin verdiği ödediği vergilerden ekmek yiyorsunuz.! Bana kızmaya hakkınız yok!
İşini düzgün yapıyorsan üstüne almıyacaksın..
Böyle sinsice buna bi kumpas kuralım, alalım ortaya bunu kızdıralım, sonra bu bize argo kelimeler kullansın.
Bülent Bey de bunu bu sayede banlamış olur....
Evet gerçekler bundan ibaret...

Ben adaletli bir yönetim olsun diye resmi bir kurumun çalışanlarının forumda yöneticilik yapmaması taraftarıyırm.
Sonuç ta bir çok engellinin resmi kurum hataları ile cebelleştiği malum. Devlet in yanlışlarıda olsa devletin yanlışlarına doğru demek zorunda olanlar.
Nasıl olurda adil bir yönetim sunabilirler?

simdi saww bak ben sana ne yaptim isitme engelli olarak en cok ben yazardim koklear hakkinda yazdiklarimda itici gelip cogu silindi modetoru severimde hicte gonul koymadim
sonucta burda bisiler ogreniyorum:)
salla gitsin silen silsin ama canin isterse yaz katil sohbet odasini sagirlar ne yapsin hicte girmem
isitme engelli diyince birazicik ustume alidim

O başlığı ben taşıdım oraya (çünkü özel donanım ve H sınıfı ile bir ilgisi yoktu başlığın) ve sonra ben kapattım (çünkü sakatlıkla ilgisizi bir konuda hakarete varan mesajları takip etmek istemiyorum).

Konuyu kapatmak yerine mesajları silebilir miydim? Tabii ki. Ama sakatlık konusu dışındaki konularda bunu yapmaya ne zamanım var ne sabrım var ne de isteğim. Kusura bakmayın, arkanızdan koşup "pisliklerinizi" temizleyemem.

Bu sitede ne bir kurumdan ne de kişiden çekinmek söz konusu olabilir. Kimse kurumları korumak adına sakatları mağdur edemez burada. Öyle olsa yılda 3-4 defa savcılara ifade vermek zorunda kalmazdım herhalde :) Bu site sakatların yanında taraftır her zaman. Ama bu böyle diye kişi ve kurumlara hakaret etmek serbest de değil tabii ki.

Aynı şekilde, hiç bir yönetici senle uğraşıyor da değil saww. Sen kırk bin üyeden birisin... Bundan emin ol. Aksi olsa idi, o sivri dilli üslubuna karşılık bu sitede 800 mesajın bulunmazdı zaten. :)

Kusura bakma bir daha pislik yapmam desemde huylu huyundan vazgeçmez!
İyi niyetli açmıştım başlığı pislik olsun diye değil!:)
Neyse cümleten İyi kandiller...

İyi niyetle açtığını bildiğim için zaten cevap yazıyorum saww.

Sana da iyi kandiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt