Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 B 2 Şeker hastası TSK'da adi malul statüsünde emekli olur mu?

Mehmet YÜCEL

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Uzm J.III.Kad.Çvş um yönetmelikte rütbem Asb Üçvş a tekamül ediyor 40 B 2 Şeker Hastalığı teşhisi ile kurum karargah raporu verildi yakın zamanda emsallerimden tsk da görev yapamaz alıp emekli olanlar var bana neden verilmedi cvp verebilirseniz sevinirim yada bu hastalıktan emekli olan varsa bana bilgi verebilirse çok sevinirim saygılar

Şeker hastalığından dolayı tsk'da görev yapamaz alan var mı?

Mrh ben 2005 li uzman jandarmayım şeker hastalığı teşhisi konuldu kurula girdim kurum karargah raporu verildi şeker hastalığından dolayı tsk da görev yapamaz raporu alan varmı varsa acil kendisi ile irtibata geçmem lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Mehmet YÜCEL; senin önceliğin tsk da görev yapamaz raporu değil...öncelikle özürlülük ölçütü yönetmeliğine göre yetkili bir hastaneden engelli raporu alacaksın.eğer aldığın rapor:
1.%40-49 arasında ise 18 yıl ve 18 yıl x360 gün çalışma süresi,
2. %50-59 arası ise 16 yıl ve 16 x 360 gün çalışma sürelerini,
tabi ki çalışma sürelerine fhz sürelerini de ekleyeceksin. daha sonra emekli olmak istiyorsan 5510 say.kan.28.maddeye istinaden emeklilik işlemlerinin yapılması konulu dilekçeni vereceksin....geçmiş olsun.. dilekçeni verdikten sonra karşılaşacağın her aykırı fikir doğrudan seni ayırmasın.. kanunlar herkes için geçerlidir....

Üst Alt