Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

40 bin liraya kadar hangi araçları önerirsiniz?

halilhal

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk defa araç alıyorum. Çok fazla teknik bilgim yok. ötv indiriminden yararlandıktan sonra 40 bin tl civarında param var. Bu fiyata otomatik vites araç bakmaya çalışıyorum.

Hyundai i20 1.4 Jump AT 60.400 TL

Skoda Fabia 1.2 Ambition DSG 61.400 TL

Opel Corsa 1.4 Essentia AT 61.800 TL

Toyota Yaris 1.33 Fun Multidrive S 62.650 TL

Ford Fiesta 1.6 Trend AT 63.400 TL

birde şu an son çıkan Toyota Yaris Yeni 1.5 Fun Special MDs 66.150 TL

otomatik arabada genelde vites geçişisi ve şanzıman sorunlarının olduğunu okuyorum forumlarda. Bu araçlardan hangisini öneriyorsunuz. Yardımcı olursanız memnun olurum.

halilhal
Sunduğun bu modeller arasında ben olsam yarisi alırım zamanında çok inceledim kuzenimde de var araç sorun masraf açmıyor toyotanın vites geçişlerini kötüleselerde benzinli modellerde ki multi driver s şanzumanın geçişleri bence iyi burada senin beklendin önemli yarış yapmak için mi alacaksın yoksa binici olmak mi?
Ben bütçemi zorlayarak corolla dizel otomatik aldım ve iyi ki de almışım(bunlar benim düşüncem diğer arkadaşların yorumlarını da bekle ona göre kafanda bitir ÇOK modele sarma işin içinden çıkamazsın kafayı tırlatırsın) :p

çok teşekkürler. yok yarış tabiki deil işimiz görsün bizi yolda bırakmasın güvenli olsun diye bakıyorum. Tabi maddiyat çok önemli kredi çekip alıyorum. Zaten ilk mesajda yazdığım araçların fiyatları göründüğü gibi hep aynı aralarında pek fark yok. İşte seçerken yanlış yapıp üzülmek istemiyorum. 5 yıl satamayacağım için sorunsuz kullanabileceğim bir araç bakıyorum. Hayırlısı bakalım.

halilhal i20 yi elemeni öneririm otomatik vitesi 4 ileri enaz 5 ileri şanzıman a bak.
[FONT=sans-serif]Skoda,[/FONT][FONT=sans-serif]Ford,[/FONT][FONT=sans-serif]Opel yanlış hatırlamıyorsam bakım fiyatları toyotaya göre bir tık daha pahalı işim aracı olan arkadaşlardan duyduğum benim aracın 10,000 km bakımı 500 tl bandında tabi bunları da bayilerde mutlaka sorun ve garantiyi bayiden çıkmadan extra uzatın derim malum beş yıl biniceksiniz..[/FONT]

halilhal
Estafurullah. bir not aklında olsun ne alırsan al ama aracın rengi sedefli olmasın düz renk al çok sıkıntılı bu sedefli boyalar.

otomatik viteslerde honda hayat onda.. sonra toyota.. honda civic (sport modeli de var ama pek tutulmuyor) toyota auris. yalnız tam otomatik alın yarı otomatik den uzak durun.. bende fort fiesta var küçük kullanımı kolay araba manuel ve 2012 model

@halilhal (bilgi)

honda da otomatik civic ve jazz var.
civic fiyatı 91,600 tl den başlıyor
ötv %45 indirimli 63,000 tl ye geliyor
ötv %50 indirimli 61,000 tl ye geliyor
Not: ötv oranı ikisinden birine denk gelmesi lazım tam bilmiyorum.
jazz 74,200 %45 ötv indirimli 51,000 tl ye geliyor.

1 Ay önce Ankara Başer Bayiden 2o17 model 1.6 motor Ford Fieasta Trend X Aldım Normal Fiatı 62 Bin Küsürdü Engelli İndirimle Bana 41 Bin Küsüre Geldi Gayet Memmunum Tavsiye Ederim.

Hyundai i20 1.4

Skoda Fabia 1.2 Ambition

polo 1.2 tsi

seat ibiza 1.2 Tsi

imkanın varsa dizel al derim dizeller hem ekonomik hemde güçlü

az biraz bütçeyi yükseltebilirsen Hyundai yeni elantra tavsiye edebilirim
1.6 benzinli 6 ileri otm
Vitesi Eco modunda kullanırsan yakıt korkulacak gibi değil
içi çok geniş
kapısı coupe kapısını aratmıyor, tekerlekli sandalyeyi alıp arka koltuga bile gecirebiliyorsun
bagaj hacmi gayet iyi artı arka koltuklarda yatıyor

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/Elantra/PIP/index.html

halilhal Ben bundan 2 sene önce Hyundai i20 Elite 1.4 Otomatik Benzinli aldım özel tertibatlı çok güzel araba naif araba yol tutuşu olsun içindeki konfor olsun tok bir araba öneririm Hyundai çok ilgileniyorlar engellilerle yani o kadar memnunum ki hyundaiden bunu satınca Tucson alıcam hyundai serisi devam Not: 35.000TL (ÖTV'siz) kredi ile 41.000 TL geldi :)

2 Yıl önce peugeot 208 etg 5 aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

Üst Alt