Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%40 bipolar bozukluk teşhisiyle vasi tayin edilir mi?
neler yaptınız? nereye başvurdunuz? ben kısmen iyileşebilir akıl sağlığı yerinde bipolarım. kendimiz istemezsek yine de vasi tayin edilmesi zorunlu mu tutuluyor? çok teşekkürler
önce mahkeme ye vasi olmasını ıstedıgınız kısı ıle basvuruyorsunuz sizi ılgılı ve baglı oldugunuz hastane ye sevk edılıyor heyete gırıp heyet sonucunu hastane mahkeme ye gonderıyor ve ılk celse de hakım vası atıyor vasi likde zorunluluk yok bende kısmen duzelır olarak gecıyorum cok para harcama oluyor bende o yuzden aıle ve dr konusup karar verdık
aile başvuru yaparsa vasi tayini yapılabillir kardeşim yani onların başvurması gerekiyor diye biliyorum... bende yüzde kırk rapor almayı düşünüyorum ama vasi olayı bana biraz ters .sonuçta insan kendi kararlarını kendi vermek istiyor.benim durumumda senin gibi ama öyle para falan savurduğum yok rahatsızlığım remisyonda (stabil yani)ben sadece emeklilik hakkı için istiyorum şu an kararsızım ehlliyet falan var
gidermi diye tedirginim onun için başvuru yapmadım daha ... jackal75
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben bugün üye oldum. Yukarıdaki soruyla alakalı bir sorum var. Ben kendime vasi tayin ettirmek istiyorum ama kimi göstereceğimi bilemiyorum. Bu durumda mahkeme resmi olarak birini tayin eder mi?
Ayrıca bipohakan eğer ehliyetin varsa kullanmaya devam etmen mümkün. Fakat ilk başvuru yapacaksan olumsuz olabilir.