Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 Bipolar raporumu iptal ettiler! Ne yapabilirim?

Hilal4545

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%40 olan bipolar raporumu bugün yenilemek için gittim ve bir çırpıda iptal ettiler. Hiç bir gerekçe göstermeden neymiş soruşturma geçirirlermiş. Allah rızası için ne yapayım bana bir akıl verin atama hakkımı elimden alıyorlar. Ruhsal zaten hastayım ilaçla yaşıyorum. İşim yok param yok die hayatıma son vermek için bir kutu ilaç içtim 1 ay önce daha ne kadar hasta olabilirim ben. Ölünce mi haberlere düşünce mi değerim artacak. Nolur bir akıl verin raporumu nasıl alabilirim tekrar.

@Filiz yaşar başhekime kadar çıktım ortalığı yaktım. Fakat amaç zorluk çıkarmak. Ama ben hakkımı asla yedirmeyeceğim gerekirse zincirlerim kendimi çok emek verdim kaybedeceğim tek şey hayatım.

ben de bipolarım.ne soruşturmasından korkmuşlar?tedavi gördüğüne dair rapor ve ilaç dökümü falan götürmedin mi? Hilal4545

bipohakan

arkadaşa "soruşturma yaparlar hakkımızda" demişler.muhakkak ilaç dökümü ve tedavi gördüğüne dair hastaneden rapor alıp götürmemiş.neden götürmemişse artık.

başka hastaneyi dene ilaç raporlarını belgeleri giderken götür

demekki rahatsızlığı kanıtlayamamış ... ilaç raporu falan vermediyse ...

evet ilaç dökümüne kadar götürdük biz. kendi daha önce götürmedi mi acaba. bipohakan

kbenly walla bende yeni aldım askerlikten muaf belgesini ... şimdi ne bok yiycem şaşkınım ... muaf olduğumuz askerlik durum belgesinde yazıyor koduna kadar ... kendim ne iş yapacam bilmiyorum engelli belgesi alsan devlet memurluğu için bir ton hikaye ...
keşke bizim durumumuz da olanlar için bir düzenleme yapılsa .KİMSE işe almak istemez kendim iş yapsam strese duyarlıyız ALLAH'IM SEN BİZE YARDIM ET ...ENGELLİ OLSAN (PSKİYATRİK ENGELLİ OLDUĞUN İÇİN )işe almak istemezler .bi getirisini göremedim ben çok zorr gerçekten
ALLAH BİZE YARDIMCI OLSUN ...

bipohakan

alın engelli raporu.ekpss ile atanırsınz.zorluk çıkarmıyorlar.devlet sıkıntı etmiyor.

@Demir60 hayır hastanede yatış falan olmadı arkadaşım ...

@kbenly o sınavı kazanmak için en az 80 puan almak lazım kolay iş değil... ben okulu bitireli 14 sene olmuş işin içinden çıkamıyorum

aslında mantıklı söylediğin katılıyorum ama bilmiyorum işte ... kazanamassan bir iki sene daha bekle
aslında bu işlere devletin el atması lazım bizim gibi insanlara istihdam zorunluluğu getirseler kimse bişi kaybetmez .

@kbenly yada o lanet belgeye muaf yazıpta benim hayatımla oynamasa daha güzel olur değilmi .benim özel durumumu ne diye

özel sektöre fişliyosun .hem çözüm getirmiyolar hemde sıkıntı çıkarıyolar ...üzücü...

devlet etmiyorda 80 puan altında alırsan atanamıyosun .özel sektör sıkıntı çıkarıyor askerlik durum belgesinde yazan muaf ve kodundan ötürü

ayrıca engelli raporu alırsan istihdam etmek istemiyolar çünki pskiyatrik engellisin ...bu kocaman bi soru işareti
yani bana devletin tanıdığı tek hak ekpss ondada iyi bir puan alırsam

yani bana engelli belgesinin getirdiği bi ayrıcalık yok istihdam anlamında

bunu anlatmaya çalışıyorum.senin söylediğini anladım doğru ... ama iyi bir puan şart @kbenly

@kbenly doğru söylüyorsun haklısın ... sende bipolar mısın ?

@kbenly vaktin varsa bişiler sormak isterim ? mesela engelli raporu alsam benim ehliyet gider mi sen bu tür bişii yaşadınmı?

Üst Alt