Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 engelim var. Eşim tayin olabilir mi?

kenan17

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben düzcede sağlık müdürlüğündeyim eşim tayini samsun milli eğitim de daha yeni memur olarak çalışıyor herhangi bir engeli yok benim %40 gözümden engelim var ve engelli kontenjanından işe girdim eşim benim yanıma engel göz önünde bulundurularak ataması yapılabilir mi

kenan17 eşiniz tayin talep dilekçesinin ekine sizin engelli olduğunuza dair rapor ve çalıştığınıza dair yazı ile birlikte atamasının yapıldığı yere tayin talebinde bulunsun olumlu olacağı kanısındayım.

Engellinin kendisi ya da birinci dereceden akrabası tayin aldırabilir, benim çalıştığım kurumda benimle birlikte toplam beş kişiydik üçü engelli tayini ile gitti, geçenlerde bir arkadaş da eş durumu tayini ile gitti (engelli personel değil kendisi normal eş durumu tayini yaptırdı). Engel durumundan tayinlerde asalet şartı aranmıyor, yeni memur da gidebilir.

Üst Alt