Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 engelli raporum ile sürücü sağlık raporu alamıyorum!?

ayliin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
tip 1 diyabetliyim, %40 engelli raporum var. şimdi sürücü kursuna kayıt olmam için sürücü sağlık raporu lazım ama 2 özel hastaneye gittim, aile hekiminin dediğini yaptım ama yok olmuyor. nasıl bir yol izlemeliyim? nereye başvurmalıyım. istanbuldaki devlet hastaneleri çılgınlık derecesinde kalabalık bi rapor işlemi tahminimce ayları yılları bulur :(

Bilen biri bakabilir mi? Direkt basvuru yapmam gerekiyormus. Her bolumden muayene olmam gerekir mi?

Merhaba
Bence sürücü kursuna bir sorsanız daha iyi olur.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayliin

Özel hastane de neden olmuyor ? Sİzin sürücü olmamanız ıcın bır neden yok ki .Herhangı bır ozel hastaneden 1günde cıkarırsınız .

ayliin hanim olmayan şeyin ne olduğunu tam olarak yazarsanız daha iyi olacak özel hastane size ne dedi

İstanbulda özel Erdem hastaneleri bu işi yapıyor oraya müracat edilirse rapor verilebilir.Ayrıca aile hekiminin yönlendirdiği doktorlara gireceksiniz.

KÜREKÇİ
öncelikle geç gördüğüm için özür dilerim. aile hekimim beni yakınen tanıyor direkt özele git dedi ben de şansımı denedim iki hastanede. bana devlete kayıt yaptırmam gerektiğini ve ordan almam gerektiğini söylediler

içerişehir
engelli raporunuz var biz size sürücü sağlık raporu veremeyiz dediler

mustafa.yildirim
arkadaşım sürücü kursunda çalışıyor onlarda aile hekimine git dediler aile hekimi aylincim özel hastaneye git dedi. özel hastane engelli raporun varsa veremeyiz dedi. ben de vazgeçtim çünkü heyete girmek istemiyorum istanbulda çok yorucu olur benim için

egemmm
engelli raporum var diye devlete git dediler inanın kapısından giremedim o aralar çok aşırı kalabalıktı bi de heyet için muayenelerde sgk geçerli değil baktım masraflı ve yorucu olacak dedim artık başka bahara kendimi yıpratmayayım :/

Bu çok ilginç geldi bana.Ben 20 yıllık Tip1 diyabetim.7 sene önce ehliyetimi aldım.Raporum olmadığı için sanırım hiç bir engel ile karşılaşmadım.Tip 1 diyabet hastalarının araç kullanmasına engel hiç bir durum olmamalıdır.

Mutlaka hakkınızı arayın.Bende rapor alacağım haftaya.Şimdi ehliyetim iptal mi olacak.Bu ne saçmalık yahu!

Sugaremro

İptal olan birini duymuştum ama siz yine de araştırın.
Evet bir engel yok ama heyet raporu lazım, İstanbul'da alması ne kadar yorucu ne kadar yıpratıcı bir süreç az çok tahmin edebilirsiniz ki ben hastanelerin kapısından bile giremedim o kadar kalabalıktı. :( şimdilik rafa kaldırdım belki daha sonra...

O zaman açıkca beyan ediyorum:Ehliyetim iptal olursa Ehliyetsiz olarak araç kullanmaya devam edeceğim.Yani insanları resmen kanunsuzluğa itiyorlar.Raporu almadan önce araç kullanabiliyorsun fakat sonraki gün ne oluyorda kullanamıyorsun.

Allahım aklıma mukayyet ol.Yine yükseldi tansiyon şeker :)

Salı sabah kurula giriyorum.Sonrasında Ehliyet ile ilgili sorun çıkarsa bu başlığa yazacağım.

merhaba

sağlık kurul raporu için; pazar,salı perşembe akşamları saat tam 8 de internetten ist.eğitim araş hastanesi randevu bölümü açılır.ertesi güne randevunuzu alırsınız.ama acele etmeniz lazım hemen bitiyor. 30 kişi ile sınırlı. ertesi gün sabah 9 da osmaniye polikliniğine gidin.
öğleye kadar tüm doktorlara muayene oluyorsunuz.(heyet doktorları farklı.yoğunluk yaşamıyorsunuz). aynı gün 13.30 da heyete girip rapor işiniz tamamlanıyor.mühim olan akşam saat 8 de açılan randevu linkinden randevuyu almak.

Yazdığım gibi gittiğiniz özel hastane yanlış yönlendirmiş.Aile hekiminin yönlendirdiği uzman hekimler hastalığınızla ilgili bilgiyi yazıcaklar o raporla il sağlık kuruluda heyete girilip kodlarını verecek.Ben Erdem hastanesinde yaptırdım sizede yakınsa oraya gidin derim.

İletişim Bilgileri » Erdem Hastahanesi hem anadolu yakısında ve avrupa yakasında yerleri var.

Üst Alt