Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 engelli raporum var. Askerlikten muaf olur muyum?

Ysfcckdg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
-Morbid Obezite Boy:1,75 Kilo:127 Vücut Kitle Endeksi:41,14
-Hipertansiyon
-Osas Sendromu (Uyku Apnesi) Orta
-Lomber Diskopati (Bel Fıtığı)

Rahatsızlıklarım bunlar toplamda %40 engelli raporum var askerlikten muaf olur muyum?

Teşekkürler...

Small Hiper tansiyonun 160.10 büyükse muaf olursun ben oldum

Hocam 7-8 yıldır Hipertansiyon hastasıyım ilaç raporum var şuan Tarka Forte 240mg/4mg kullanıyorum. Genellikle 16-10 dan yüksek.

Ysfcckdg ilaç raporunun olduğunu ve kaç yıldır tansiyon hastası olduğunuzu doktora belirtin fıtıktan ve osas tan muah verilmez tansiyon dan olabilirsiniz 42 madde b dilimini 1 fıkrasından muaf verilir askerî hastaneler kapatıldığı için bağlı bulunduğun devlet hastanesine yönlendirileceksin askerlik Şubesi tarafından

1 adımın askerlik Şubesi ne gitmek orda raporunun olduğu belirt onlar önce aile hekimi ne ordanda devlet hastanesine sevk verilecek sonra askerlik şebesine tekrar gideceksin onlarda seni hastane gitmen için tekrar sevk verecekler hastaneye gitceksin tansiyona iç hastalıklar dahiliye bakıyor rahatsızlığını belirt daha önce gitmiş olduğun tedavi gördüğün doktor olması senin için daha iyi olur baktın bazı doktorlar kıl oluyor tsk sağlık yönetmenliği çıktısını al 42 madde /B1 göster doktora

Ysfcckdg önemli deil bir sıkıntı olursa tekrar yardımcı olabilirim gelişmeleri burdan paylaşırsın

Üst Alt