Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 işitme kaybı için hangi oranda rapor verilir?

captanx

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar lütfen yardım edin yüzde 40 işitme kaybı engelli kamu personeli olmam için yeterlimi? saygılar

İşitme kaybınız mı %40 yoksa işitme kaybından dolayı aldığınız rapor oranı mı %40?

%40 ve üzeri oranda rapor alırsanız tabii ki sakat statüsünde çalışabilir, kamuda bu yönde açılan sınavlara girebilirsiniz...

hocam öncelikle saygılar işitme kaybı yüzde 40 olursa rapora ne kadar etki ediyo daha ben heyat raporu için basvurmadım ama sadece işitme kaybım var bu yeterli olmazmı?

tablodasn anladıgım kadarıyla yüzde 70 işitme kaybı yüzde 40 özürlü raporuna denk geliyo benim solda yaklasık yüzde 40 sagda yüzde otuz cıkması yeterli oluyomu yoksa her iki kulagın ortalamasımı alınıyo. hocam ben iki yıllık otomotiv mezunuyum kac tane fabrikaya girdiysem işitme kaybımı öögrenince geri cıkardılar yada basta almadılar en son girdigim işede odyo testinde duymadıma da butona bastıgım için ve adamında pek önemsemedıgı için girebildim. baska carem kalmadı. şimdi kriz bahanesiyle işten cıkaracaklar ve işssiz kalacam . eger bu özürlü kadrosundan engelli memurluga girebilirsem benim için cok iyi olacak zira ne zaman bi iş için odyoya girsem sonu hüsranla bitiyo. yani sözün özü bu özür yüzünden iyi bi işe giremiyorum ama özrüm az sayılırsa devlete giremiyecem :((

Üst Alt