Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam öncelikle saygılar işitme kaybı yüzde 40 olursa rapora ne kadar etki ediyo daha ben heyat raporu için basvurmadım ama sadece işitme kaybım var bu yeterli olmazmı?
tablodasn anladıgım kadarıyla yüzde 70 işitme kaybı yüzde 40 özürlü raporuna denk geliyo benim solda yaklasık yüzde 40 sagda yüzde otuz cıkması yeterli oluyomu yoksa her iki kulagın ortalamasımı alınıyo. hocam ben iki yıllık otomotiv mezunuyum kac tane fabrikaya girdiysem işitme kaybımı öögrenince geri cıkardılar yada basta almadılar en son girdigim işede odyo testinde duymadıma da butona bastıgım için ve adamında pek önemsemedıgı için girebildim. baska carem kalmadı. şimdi kriz bahanesiyle işten cıkaracaklar ve işssiz kalacam . eger bu özürlü kadrosundan engelli memurluga girebilirsem benim için cok iyi olacak zira ne zaman bi iş için odyoya girsem sonu hüsranla bitiyo. yani sözün özü bu özür yüzünden iyi bi işe giremiyorum ama özrüm az sayılırsa devlete giremiyecem (